Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum se prepară vita în sos de gorgonzola, o reţetă fină şi specială menită să impresioneze musafirii de sărbători

Publicat:

Gorgonzaola, branza cu mucegai de origine italiana, este facuta din lapte de vaca, nedegresat, sare si o cultura de mucegai. Cunoscatorii spun ca mancarurile cu gorgonzola sunt fine, deosebite si au o savoare aparte, iar reteta de vita in sos de gorgonzola este cu adevarat speciala. Poate avea un mare succes daca o avem pe masa, de sarbatori.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se prepara cozonacul moldovenesc, cu aluat dospit, rețeta veche de peste 100 de ani, pastrata in satele din Moldova FOTO

10:56, 04.05.2024 - Cozonacul cu aluat dospit este o rețeta veche de secole pastrata de gospodinele din zona Moldovei. „Este mai migaloasa, dar cozonacul este foarte bun. Este un deliciu”, susține Ecaterina Hulea, o iubitoare de folclor si tradiții din județul Galați

Rețeta speciala de sarmale a Nadiei Comaneci: „Așa am invațat de la mama!” Cum le prepara și ce secret are

15:56, 03.05.2024 - Nadia Comaneci a dezvaluit care e rețeta ei speciala de sarmale, dar ce și alte bucate tradiționale se regasesc pe masa de Paște. Gimnasta de zece se lauda ca toate sunt inspirate din invațaturile mamei sale.

Reteta manastireasca de cozonac de Paste. Asa il prepara maicutele din Moldova

17:55, 02.05.2024 - Mai sunt cateva zile pana la Paște, iar gospodinele sunt toi cu pregatirile pentru masa de Paște. Acest desert are nevoie de multa indemanare și respectarea unor pași importanți. Maicutele din Moldova au o rețeta speciala de cozonac pentru Paște. Ele pastreaza cu sfintenie obiceiurile stravechi, moștenite…

Drob de miel cu pui, rețeta speciala cu care iți vei impresiona musafirii de Paște

12:30, 09.04.2024 - Drobul este nelipsit de masa de Paște a romanilor. Acest preparat se face din organe de miel, insa poți pune orice fel de organe dorești. Toate acestea sunt tocate marunt, amestecate cu verdețuri, așezate oua fierte pe lungimea compoziției, apoi pus intr-un prapure și bagat la cuptor. Poți sa faci drob…

Chef Sautner a caștigat o noua amuleta la Chefi la cuțite. Diseara, Aris și Alexia Eram vor sa-i impresioneze pe jurați cu o rețeta din bucataria franceza

15:15, 03.04.2024 - Ieri seara, la Chefi la cuțite, victoria i-a revenit din nou lui Chef Sautner, care a adaugat astfel o amuleta foarte importanta in arsenalul sau. Intrecerea juraților continua in seara aceasta, cand in joc va fi inca o amuleta cu greutate, jurizata, de d

Rețeta speciala de placinta cu mere. Este veche de peste 500 de ani, care este secretul preparatului

00:00, 02.04.2024 - Puține gospodine știu, insa placinta cu mere este un desert vechi de peste 500 de ani. Inca din cele mai vechi timpuri, ingredientele folosite la astfel de preparate faceau toata diferența la capitolul aroma. Playtech Știri iți prezinta o rețeta deosebita de placinta cu mere. Iți va lasa gura apa! Placinta…

Rețeta originala de salata Caesar a lui Joseph Hadad. Cum se prepara, de fapt. Greșeala pe care sa nu o mai faci de acum inainte / VIDEO

11:05, 18.02.2024 - Fara indoiala, salata Caesar este una dintre cele mai celebre salate din lume. Deși o mulțime de persoane o prepara destul de des, puțini știu, de fapt, care este rețeta originala. Iata ce sfaturi a oferit celebrul chef Joseph Hadad.

Rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Desertul simplu și rapid, perfect pentru Valentine's Day

19:30, 08.02.2024 - Daca ești in cautarea unui deSert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Valentine's Day, noi iți propunem rețeta de sorbet de capsuni cu busuioc. Iata cum se prepara acest desert rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!


Ce parere ai despre aceasta stire?