Glutamat - Stiri si informatii despre Glutamat | pagina 2 Ultima actualizare: 22:51:05, 04.05.2024
17:52, 03.12.2015
Cum recunoști alimentele modificate genetic
Fructele și legumele modificate genetic sunt prezente peste tot, de aceea trebuie să fii foarte atentă când faci cumpărături. Vezi cum le recunoști. Nu există dovezi clare că anumite legume sau fructe sunt modificate…
00:02, 15.10.2015
Rolul alimentației în declanșarea migrenelor
Estimările arată că 10% dintre bărbați și 25% dintre femei suferă de migrene ocazional sau în mod regulat. Mulți dintre cei suferinzi sunt convinși că anumite alimente pot provoca aceste crize migrenoase, scrie…
16:02, 23.09.2015
A mâncat varză timp de CINCI săptămâni. Medicii au fost uluiţi de rezultate
O cercetare realizata recent a dovedit ca persoanele bolnave de ulcer pot scapa de dureri daca beau suc de varza, timp de 5 saptamani. Subiectii testului, toti bolnavi de ulcer, au consumat varza si suc de varza…
00:10, 07.07.2015
Cloe.ro: Suplimente nutritive pentru un plus de sănătate şi vitalitate
Suplimentele nutritive iti asigura acel necesar de substante nutritive pe care poate ca nu reusesti sa-l iei din alimente. Activitatea sportiva presupune cerinte nutritionale aparte fata de cele ale unui om cu…
16:40, 11.06.2015
Ce creează dependenţa de un anumit gust
Cel mai des folosit este glutamatul de sodiu Medicii spun că succesul produselor de tip fast food vine din compuşii chimici care creează aromele ce dau în final dependenţă. Creierul nostru este păcălit că simte…
11:25, 27.01.2015
MASONII controleaza numarul populatiei cu ajutorul unei SUBSTANTE UCIGATOARE!
Masonii controloeaza numarul populatiei cu ajutorul glutamatului monosodic sau E 621 care este un potentiator de aroma si este adaugat in cantitati industriale la amestecurile de condimente si mirodenii, precum…
12:05, 20.11.2014
Ingrediente care îți afectează creierul
Creierul este implicat în tot ce faci, iar atunci când este sănătos, te ajută să iei cele mai bune decizii. Când este, însă, stresat, devii și tu agitat și nu te mai poți concentra. De multe ori, sursa acestor…
11:33, 15.08.2014
Cum sa mananci corect ouale: recomandarile medicilor
Pentru ca au destul de mult colesterol, nu trebuie sa mancati mai mult de doua oua pe zi. In rest, sunt medicamente curate: contin proteine mai bune chiar decat cele din carne, vitamina D, necesara fixarii calciului…
17:12, 14.08.2014
Cu gălbenuş sau fără? Cum este recomandat să mănânci un ou
Albușul de ou este o proteină completă, pentru că nu conține nici lactoză, nici colesterol sau alte grăsimi, ci foarte multe vitamine și minerale (niacină, riboflavină, magneziu, potasiu). Un consum ponderat de…
19:15, 13.08.2014
Gustul care tine foamea departe
Trebuie sa stii ca al cincelea gust il gasesti in produse pe care, in mare masura, nu prea le incluzi intr-o dieta. Afla ca acesta se gaseste in rosii, ketchup, parmezan, sunca afumata, carne de vita, sos de soia,…
21:15, 18.07.2014
Glutamina, cel mai important aminoacid din mușchi
Cercetătorii din întreaga lume continuă să descopere multipla importanță și valoarea terapeutică a glutaminei, o substanță odată considerată un aminoacid neesențial. Din cauza noilor descoperiri, mulți oameni de…
08:03, 09.07.2014
Aditivii alimentari care ne pun in mare pericol sanatatea
Aditivii alimentari pun in pericol nu numai sanatatea adultilor, ci mai ales pe cea a copiilor, fiinte ale caror organe se afla inca in dezvoltare. Desigur, nu toate e-urile sunt nocive, insa industria alimentara…
13:03, 31.05.2014
Condimentul din FIECARE BUCĂTĂRIE care ne omoară încet
Glutamatul monosodic sau E 621 este un potenţiator de aromă şi este adăugat în cantitate mare la amestecurile de condimente şi mirodenii cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat care conţin până la 15% glutamat…
20:12, 02.04.2014
Ce păţeşti dacă mănânci SEMINŢE DE DOVLEAC
Înainte de a prepara dovleacul pentru desert, ai grijă să nu arunci semintele. Păstrează-le pentru a te bucura de o mulţime de beneficii pentru sănătatea ta şi a familiei tale. Semintele de dovleac sunt o sursa…
17:42, 07.03.2014
Bunul gust si glutamatul: eliminati prafurile chimice
Bunul gust nu implica doar aspect estetic al vestimentatiei, sau al aparentei in general, chiar daca acestea sunt primele indicii dupa care judecam prezenta sau absenta lui. Oamenii cu bun gust au o intreaga atitudine,…
23:03, 06.03.2014
Aditivi alimentari de care ar trebui să te fereşti
Glutamat monosodic (E621)Poate ca numele iti suna cunoscut. Glutamatul monosodic (GMS) este o substanta care se foloseste pentru imbogatirea gustului dressing-urilor pentru salate, chipsurilor, supelor, taiteilor,…
13:36, 17.02.2014
ATENŢIE la alimentele care conţin (mono)glutamat de monosodiu (E 621). “De ce mâncăm fără să ne mai putem opri, până ajungem obezi?”
Glutamatul monosodic sau E 621 este un potenţiator de aromă şi este adăugat în cantitate mare la amestecurile de condimente şi mirodenii cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat care conţin până la 15% glutamat…
10:27, 21.01.2014
De ce este BEREA acum ATÂT DE TOXICĂ. Cum era în trecut
Berea este una dintre cele mai consumate băuturi din România. În fiecare zi zeci de mii de sticle de bere sunt îmbuteliate de fabricile care funcționează la capacitate maximă. Conform rețetei, berea este un produs…
09:18, 18.11.2013
Glutamolactat de magneziu si vitamina b6 - pentru spasmofilie, tetanie cronica, normocalcemica, tetanie idiopatica si alte afectiuni
Glutamolactat de magneziu si vitamina b6ProspectCompozitieCapsule continand glutamolactat de magneziu: 0,3040 g; clorhidrat de piridoxina: 0,0625 g. Actiunea terapeuticaMagneziu, cation legat de numeroase procese…
22:54, 15.11.2013
Beneficii ale seminţelor de dovleac
Semintele de dovleac sunt o sursa excelenta de fitonutrienti: magneziu, mangan, fier, cupru, triptofan, zinc, fosfor si multe altele care aduc o multime de plusuri sanatatii.Triptofan. Se transforma in organism…
11:54, 29.10.2013
Top 10 toxine care iti otravesc copilul
BPA, MSG, pesticide, substante chimice din mediu, solutii de curatare, toxine din vaccinuri si medicamente date de medic. Copiii nostru sunt expusi unei cantitati enorme de chimicale toxice. Toxinele sunt peste…
09:58, 15.07.2013
De ce reacționează femeile mai bine la stres? Vezi ce spun cercetătorii
Faptul că femeile sunt mai rezistente la stres față de bărbați este deja cunoscut, însă acum oamenii de știință de la Universitatea Buffalo au găsit și o explicașie pentru acest fenomen.&"Am analizat mecanismul…
13:10, 04.11.2011
Mezelurile din comerţ conţin o substanţă mai periculoasă decât nicotina din tutun, care distruge creierul
Medicii craioveni spun că produsele din comerţ, cum sunt preparatele din carne, conţin acid glutamic sau glutamat, care duce la obezitate şi care, în timp, distruge creierul. Doctorii din Craiova spun că mezelurile…
21:30, 26.08.2011
Ce ingrediente trebuie să excluzi din dietă
Glutamatul de sodiu, nitriţii, tartrazina şi aspartamul se găsesc în majoritatea produselor alimentare industriale. Semipreparatele şi fast-food-ul asigură organismului doar „combustibilul“ necesar pentru a funcţiona,…