Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

04:24, 24.06.2017

Mare atenţie! Nu reîncălziţi aceste alimente

Ritmul rapid al vieții se reflectă de asemenea în alimentele pe care le mîncăm. De multe ori trebuie să ne reîncălzim alimentele deja preparate, o practică ce ar trebui evitată atunci cînd este vorba de produse…




16:28, 26.03.2016

Nu reîncălzi niciodată aceste alimente! Devin extrem de toxice!

Țelină Țelina este o legumă care se consumă atât crudă, cât și preparată. Poate fi adăugată la supe sau ciorbe, dar și în mâncare. În astfel de situații, cel mai bine mâncați o singură dată din respectivul preparat,…




18:18, 24.03.2016

Trei alimente care devin toxice dacă le consumi reîncălzite

Mâncarea reîncălzită nu este foarte sănătoasă mai ales dacă  o pui la cuptorul cu microunde. Însă există trei alimente care devin chiar toxice dacă le reîncălzești. Țelină Țelina este o legumă care se consumă atât…




06:58, 29.07.2015

Otrava din bucatarie: Alimentele care devin toxice odată reîncălzite

Unele alimente, dacă sunt reîncălzite, nu doar că îşi pierd din calităţile nutriţionale, dar pot deveni şi toxice. 1. Ciupercile Cel mai bine este să le consumi de îndată ce le-ai gătit sau dacă îţi mai rămâne…




00:01, 04.06.2015

Ce alimente devin toxice dacă le reîncălzeşti

În weeekend, multe dintre noi obişnuiesc să gătească pentru săptămâna viitoare. Însă, unele alimente, dacă sunt reîncălzite, nu doar că îşi pierd din calităţile nutriţionale, dar pot deveni şi toxice. 1. Ciupercile…




12:50, 07.04.2015

Aceste alimente nu ar trebui reîncălzite după ce au fost gătite. Pot deveni toxice! (Monden)

În weeekend, multe dintre noi obişnuiesc să gătească pentru săptămâna viitoare. Însă, unele alimente, dacă sunt reîncălzite, nu doar că îşi pierd din calităţile nutriţionale, dar pot deveni şi toxice.   1. Ciupercile…