Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mare atenţie! Nu reîncălziţi aceste alimente

Publicat:

Ritmul rapid al vieții se reflecta de asemenea in alimentele pe care le mincam. De multe ori trebuie sa ne reincalzim alimentele deja preparate, o practica ce ar trebui evitata atunci cind este vorba de produse care devin toxice in timpul procesului. In timpul reincalzirii unele produse isi schimba structura, iși pierd proprietațile nutriționale, și chiar devin toxice. mai

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Alimentele periculoase pe care romanii le consuma in timpul Postului Paștelui. Sfatul nutriționistului Mihaela Bilic: ”Atenție la combinația...”

21:31, 12.04.2024 - Postul Paștelui reprezinta o perioada sfanta pentru creștini, dar pentru care fac și foarte multe excepții alimentare. Din dorința de a respecta regulile, se ajunge de multe ori la combinații periculoase de mancare. Iata ce sfaturi are Mihaela Bilic pentru creștini!

Ingrijorator! Legumele produse in sudul țarii conțin tot mai multe pesticide. Topul celor mai toxice legume romanești

10:55, 12.03.2024 - Se folosesc tot mai multe pesticide in sudul Romaniei, iar probele cu reziduuri au crescut la 40% in 2023, fața de 27,9%, in anul 2022. Autoritatea Naționala Fitosanitara a prelevat și a analizat in anul 2023, un numar total de 2.122 de probe de legume. Astfel ca, din cele 1.323 de probe de legume,…

Alimentele care devin toxice atunci cand le pui in frigider. Foarte mulți romani fac aceasta greșeala, din pacate

19:40, 10.03.2024 - Mulți romani obișnuiesc sa pastreze aceste alimente la temperaturi scazute, fara sa știe ca le fac mai mult rau decat bine. Antrenorul Salak Hunor a dezvaluit care sunt produsele alimentare care devin toxice in momentul in care sunt depozitate la frigider. Nu mai proceda astfel! Alimentele care ne fac…

Cum sa mananci painea fara sa te ingrași. Sfaturi care te pot ajuta

15:20, 27.02.2024 - Știm cu toții ca painea, cartofii, pastele, orezul fac parte din categoria alimentelor “cu greutate” pe care trebuie sa le introducem cu masura in alimentație noastra.Alimentele care conțin amidon sunt painea, cartofii orezul, și iata o modalitate de a le pregati astfel incat sa nu ingrașe, cu mențiunea…

Ce este HyperCharge, disponibila pe noul Redmi Note 13 Pro+ 5G, și de ce ar putea deveni chiar tehnologia ta preferata in 2024

17:35, 14.02.2024 - Hypercharge este o tehnologie de incarcare rapida revoluționara ce se regasește pe noul Redmi Note 13 Pro+ 5G. Aceasta tehnologie permite incarcarea bateriilor smartphone-urilor la viteze uimitoare, reducand semnificativ timpul petrecut la priza.Iata cateva dintre beneficiile principale ale utilizarii…

Alimentele care devin toxice sau care se strica mai repede daca sunt ținute in frigider

10:01, 03.02.2024 - Frigiderul poate sa faca bine, dar și rau, in egala masura. Alimente pe care toți le avem in casa devin toxice daca le ținem la frigider, potrivit specialiștilor. In același timp, sunt și produse care, deși nu fac rau sanatații daca se refrigereaza, se strica mai repede la rece. Iata care sunt acestea…

Ai o pauza la munca de 30 de minute și nu știi cu ce sa ți-o umpli? Iata 5 idei

18:51, 01.02.2024 - Daca ești o persoana care iși ia in serios responsabilitațile pe care le are fața de familie și faci tot ceea ce poți pentru a-i asigura un trai decent, atat pentru cei dragi, cat și pentru tine, serviciul pe care il prestezi este o activitate extrem de importanta, iar rezultatul ei, salariul, reprezinta…

Alimentele care devin toxice cand le punem in frigider! Multi romani le consuma fara sa știe

20:40, 31.01.2024 - Sunt mai multe alimente pe care oamenii le consuma fara sa știe ca ajung sa fie toxice. Iata alimentele despre care probabil nu știai ca devin toxice atunci cand sunt refrigerate."Mulți oameni nu știu asta, dar exista mai multe alimente care nu ar trebui sa intre in frigider… și oamenii inca le consuma”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?