Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:50, 22.02.2024

Povestea incredibila a lui Chef Nicolai Tand: A mâncat conserve pentru pisici și se spăla la o baie comunală

Povestea incredibila a lui Chef Nicolai Tand: A mâncat conserve pentru pisici și se spăla la o baie comunală

Pe meleagurile franceze, Nicolai Tand a trăit o experiență de neuitat, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. În acest univers culinar fascinant, el a avut ocazia să exploreze tehnici și ingrediente…




18:55, 21.11.2023

Cât costă să petreci Crăciunul în pensiunile vedetelor. Unde e mai ieftin și ce oferă din partea casei EXCLUSIV

Chef Nicolai Tand și Grig Chiroiu, din ”Trăsniții”, și-au investit banii din televiziune în pensiunile lor din Maramureș și din Olănești. Datorită condițiilor foarte bune, turiștii se înghesuie, în fiecare an,…




15:35, 25.10.2023

Ce să pui în aluatul găluștelor cu prune ca să iasă delicioase. Secretul lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a dezvăluit secretul celor mai gustoase găluște cu prune. Celebrul bucătar a spus exact ce trebuie să pui în aluat pentru ca acesta să fie unul de excepție. Ce să pui în aluatul găluștelor cu…




23:25, 25.09.2023

Când trebuie să pui sosul de roșii în zacuscă, de fapt. Secretul lui Chef Nicolaie Tomescu: l-a preluat de la bunici

Zacusca este un preparat deja banal, pentru că multe gospodine știu să îl pregătească. Este nelipsit din cămara românilor și este extrem de apreciat. Este important să o gătim așa cum trebuie, ca la carte și să…




11:10, 21.08.2023

Chef Nicolai Tand a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Rozavlea (VIDEO)

Cunoscutul chef Nicolai Tand a fost recompensat de autoritățile locale din comuna Rozavlea cu titlul de Cetățean de Onoare, în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat duminică. Acesta s-a arătat extrem de emoționat…




12:10, 14.05.2023

Detalii despre povestea FABULOASĂ a lui Nicolai Tand: de la copilul cu vacile la păscut, la om al străzii și apoi patron de restaurant

Chef Nicolai Tand a povestit în podcastul „Fain & simplu” al lui Mihai Morar despre copilăria sa, despre perioada în care umbla să-și facă un rost în viață la Paris și despre dificultățile prin care a trecut ca…




15:55, 13.05.2023

Nicolai Tand, de la copilul cu vacile la păscut, la om al străzii și apoi patron de restaurant: „Am mâncat și mâncare de pisici”

Chef Nicolai Tand a povestit în podcastul „Fain & simplu” al lui Mihai Morar despre copilăria sa, despre perioada în care umbla să-și facă un rost în viață la Paris și despre dificultățile prin care a trecut ca…




09:05, 08.03.2023

Say Cheese sau cum și-a propus o asociație să scoată din anonimat brânzeturile made in Bistrița-Năsăud. Un drum al brânzei – următorul pas

Asociația GAL Lider Bistrița-Năsăud a susținut zilele trecute un eveniment dedicat brânzeturilor produse în județul nostru. Un chef le-a arătat celor prezenți cum pot preparatele din brânză să devină vedetele unei…




14:30, 07.12.2022

Super Neatza, 7 decembrie 2022. Chef Nicolai Tand a pregătit cel mai bun jeleu de Sărbători cu fructele congelate de la Gradena

În ediția de Super Neatza din data de 7 decembrie 2022, chef Nicolai Tand a pregătit un delicios desert cu jeleu, numai bun pentru Sărbătorile de iarnă, cu ajutorul nelipsitelor fructe congelate de la Gradena.…




12:20, 14.10.2022

Mircea Groza a dus tradiția culinară sălăjeană la cel mai mare eveniment organizat de Ziua Națională a Gastronomiei din România

Culegătorul și păstrătorul tradițiilor culinare sălăjene, maestrul bucătar Mircea Groza, a fost reprezentantul Sălajului la Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, moment marcat în acest an la Casa…




14:05, 20.09.2022

Ce îi este cel mai greu lui Nicolai Tand să facă la „Te cunosc de undeva!”. Nu te-ai fi gândit la aşa ceva: „E o provocare”

Am aflat ce îi este cel mai greu lui Nicolai Tand să facă la „Te cunosc de undeva!”. Este o mare provocare pentru Chef Nicolai Tand, care a acceptat să participe la sezonul 18 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”.…




21:55, 20.04.2022

Câți bani costă o bucată de miel sau de pască preparate de Chef Nicolai Tand. Suma nu e deloc mică EXCLUSIV

Masa de Paști e cel mai bun prilej de răsfăț din această perioadă a anului! Ca atare, cei mai mulți dintre noi visează la ceva cu totul aparte, gătit fie ca la mama acasă, fie ca de acei chefi faimoși pe care i-am…




21:40, 15.02.2022

Tartă cu orez cu lapte și sos caramel sărat cu fructe. Rețeta lui Chef Nicolai Tand la Super Neatza, 15 februarie 2022

În ediția din 15 februarie 2022 a matinalului Super Neatza, chef Nicolai Tand, a preparat mai multe rețete delicioase printre care și o rețetă de tartă cu orez cu lapte și sos caramel sărat cu fructe.




15:50, 15.12.2021

Oliveris de la Agriro Fresh, salatele asortate frumuseții. Sunt gata preparate și ideale pentru o alimentație sănătoasă

Dani și Chef Nicolai Tand, bucătarul maramureșean de la Neatza cu Răzvan și Dani, s-au arătat de-a dreptul încântați astăzi de salatele Oliveris de la Agriro Fresh, care sunt mix-uri de salate “ready to eat”, gata…




20:21, 13.12.2021

Mușchiuleț împletit și mușchiuleț în crustă cu sos gorgonzola. Rețeta lui Cătălin Rizea la Neatza de Weekend, 12 decembrie 2021

În ediția din 12 decembrie 2021 de la Neatza de Weekend, Cătălin Rizea, ajutorul lui Chef Nicolai Tand în bucătărie a preparat o delicioasă rețetă de mușchiuleț împletit și mușchiuleț în crustă cu sos gorgonzola.




09:16, 22.11.2021

Mâncare de cartofi și pachețele de iarnă cu cartofi, rețetele zilei preparate de Chef Nicolai Tand la Super Neatza de Weekend

În ediția din 21 noiembrie 2021 a îndrăgitului matinalul Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă mâncare de cartofi și pachețele de iarnă cu cartofi, dar și o ciorbă de pește cu multe legume,…




13:51, 15.11.2021

Salată cu fructe de mare à la Chef Nicolai Tand. Un preparat de weekend, perfect pentru răsfăț

În ediția din 14 noiembrie 2021, de la Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat și o salată cu fructe de mare, printre altele. Și de această dată a folosit cele mai bune ingrediente, astfel încât toată lumea…




09:10, 14.11.2021

GastroArt.ro: Cozonacul lui Pastorel cu 50 oua, refacut de Chef Nico Lontras

A trecut aproape un secol de cand celebrul gastronom scandaliza gospodinele cu o reteta de cozonac ce, la prima vedere, pare neverosimila: un cozonac cu 50 de oua la kilogramul de faina. Cam multa masa lichida…




12:31, 11.11.2021

Rețeta lui Chef Nicolai Tand: zucchini cu carne de pui

În ediția Neatza cu Răzvan și Dani din 10 noiembrie 2021, Chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă de zucchini, pentru care aveți nevoie de ingrediente precum: ulei de cea mai bună calitate - Costa d'Oro, zucchini,…




14:10, 10.11.2021

Paste de casă „foarte faine”, pregătite de Chef Nicolai Tand, cu doar câteva ingrediente

În ediția din 9 noiembrie 2021 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Chef Nicolai Tand a gătit o porție de paste italienești de casă, fără ouă, cu ingrediente puține, dar de calitate. Printre ele, și uleiul Costa…




14:06, 19.10.2021

Secretul celui mai cremos sos bechamel. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 19 octombrie 2021

Pentru că sosul bechamel este unul dintre sosurile delicioase care se poate combina cu multe alte preparate culinare, Chef Nicolai Tand, îndrăgitul bucătar de la Super Neatza, ne-a dezvăluit în ediția din 19 octombrie…




10:31, 17.10.2021

GastroArt.ro: Cea mai veche reteta de sarmale din Romania (1695)

In lucrarea sa de doctorat, istoricul clujean Lukacs Jozsef traduce si ne prezinta cea mai veche reteta de sarmale publicata pe actualul teritoriu al Romaniei. Printre ingrediente, avem si o surpriza. Ilustratia…




16:20, 16.09.2021

Unde găsim varietatea de care un Chef are nevoie? Lanțul de magazine cu măcelării, de unde se aprovizionează Chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand știe de unde se poate aproviziona cu carne de calitate cea mai proaspătă carne pentru preparatele sale delicioase. PENNY este locul unde prospețimea cărnii primează, fiind singurul lanț de magazine…




19:15, 09.06.2021

Rémy Martin & Casa Timiş: Team Up for Excellence! (PUBLICITATE)

Tradiție și rafinament într-o călătorie unică are la bază o viziune comună a excelenței şi a impecabilului. Pe 19 mai Chef Nico Lontras, Executive Chef Casa Timiș şi echipa Remy Martin au creat un concept de excepție…




16:55, 09.06.2021

(P) Rémy Martin & Casa Timiş: Team Up for Excellence!

Tradiție și rafinament într-o călătorie unică are la bază o viziune comună a excelenței şi a impecabilului. Pe 19 mai Chef Nico Lontras, Executive Chef Casa Timiș şi echipa Remy Martin au creat un concept de excepție…




11:30, 09.06.2021

Dezvăluirea Emiliei Ghinescu după 10 de ani relație cu soțul. „El stătea mai mult prin cluburi”

Emilia Ghinescu a făcut o dezvăluire la 10 ani de relație cu soțul ei. Sebi e bărbatul care o face fericită și împlinită. Cântăreața de muzică populară a postat o imagine în mediul online cu acesta, dar și un mesaj.…




11:26, 19.04.2021

”Tricolorele” s-au antrenat în bucătărie!

Handbalistele de la naționala României au profitat din plin de ziua liberă primită după victoria la 11 goluri în fața Macedoniei, în manșa tur a barajului pentru calificarea la Mondialul din decembrie. Cristina…




16:35, 03.03.2021

Rețetă de Panna Cotta cu ananas și lime, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci trei rețete culinare, dar cea mai delicioasă a fost rețeta de desert, o minunată rețetă de Panna Cotta cu ananas și lime.




18:50, 24.02.2021

Mousse de ciocolată cu caramel sărat și frișcă. Rețeta lui Chef Nicolai Tand

Pentru a sărbători cum se cuvine Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta Mousse de ciocolată cu caramel sărat și frișcă.




18:51, 03.02.2021

Rețetă de rulouri din andive cu șuncă, gratinate cu sos bechamel și parmezan, preparată de Chef Nicolai Tand la Super Neatza

Așa cum ne-am obișnuit deja, Chef Nicolai Tand ne oferă idei de rețete foarte interesante pe care le prepară în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, una dintre acestea fiind rețetă de rulouri din andive cu șuncă…