Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:55, 08.09.2023

S-a născut un proiect: Festivalul legumelor de la Dănești!

Se întâmplă câteodată ca la pomul lăudat să merite să te duci cu sacul. Sau cu sacoșele încăpătoare. Brunch-ul în curtea producătorului, organizat duminică, 3 septembrie la ferma familiei Mihăilă din satul Dănești,…




13:50, 30.08.2023

Cultul performanţei: La legume, înainte! La fermă la Dăneşti

Sub genericul Cultul performanţei, explicit sau implicit, nu am ezitat de-a lungul anilor să promovăm persoane, idei, proiecte, atitudini, inclusiv dispute inteligente care contează, indiferent de apartenenţa la…




11:55, 19.10.2022

Ordin ANPC greu de pus în practică / Patronii Horeca spun că îi bagă în faliment!

Restaurantele, fast-food-urile şi alte unităţi de alimentaţie publică, inclusiv cateringul online, trebuie să afişeze la loc vizibil, pe eticheta de preţ sau în meniu, toate informaţiile privind declaraţia nutriţională,…




12:40, 18.08.2021

Festival gastronomic cu Chef Scărlătescu. La Bacău

Cătălin Scărlătescu, popularul maestru bucătar și showman de televiziune, invită toată suflarea Moldovei la un adevărat regal gastronomic. Oficial se numește festival, îi poartă numele și se va desfășura între…




18:08, 02.04.2020

Un Chef din Piatra Neamţ s-a reprofilat: „Găteşte“… viziere pentru medici

Ionuţ Popa. Mult mai cunoscut drept Chef Giovanni. A stins lumina la “Chef la cuţite”, cu preparatele pregătite, pe vremea când nu se ştia de coronavirus. Tot din vremea aceea, a experimentat la Piatra Neamţ hamburgerul…




13:39, 14.09.2017

Black Burger: rețetă inedită semnată de Giovanni Popic, fostul finalist ,,Chefi la Cuțite”

Chef Giovanni, așa cum este cunoscut de telespectatorii ,,Chefi la Cuțite”, cea mai iubită emisiune culinară difuzată de Antena 1, este finalistul din echipa lui Florin Dumitrescu în sezonul 3.




06:52, 07.03.2017

Bucătarul român care a inventat hamburgerul negru. Cum se prepară delicatesa vândută numai la Piatra Neamţ

Ionuţ Popa, un tânăr de 33 de ani din Piatra Neamţ a găsit reţeta succesului în bucătărie cu preparate pe cât de ciudate, pe atât de apreciate de specialşti şi clienţi. Chef Giovanni, după renumele pe care şi l-a…




00:01, 17.01.2015

Giovanni Piselli, câştigătorul de la Top Chef, va face meniul la restaurantul David’s

Giovanni Piselli, câştigătorul primului sezon Top Chef, pregăteşte noul meniu al Restaurantului David's. Anunţul a fost făcut pe pagina de facebook a restaurantului focşănean. „Chef Giovanni Piselli, câştigătorul…