Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

22:11, 20.01.2024

Primele fripturi din carne de vită cultivată în laborator, în Israel. Americanii preferă puiul

Primele fripturi din lume realizate din celule de vită cultivate în laborator sunt pe cale să fie scoase la vânzare, după ce o companie israeliană a primit undă verde din partea autorităților sanitare. După carnea…




09:26, 17.09.2023

O afacere de succes la poalele Ceahlăului: cum se îmbină arhitectura cu zootehnia la cele mai înalte standarde

În localitatea Poiana Largului, într-un peisaj de poveste, pe pajiștile Carpaților Orientali, un întreprinzător local cu inițiativă a fondat Fergus Farm, ferma de vite Black Angus. Carnea acestora este considerată…




12:15, 18.08.2023

Surpriza verii pentru gospodine și gurmanzi : produse  din Black Angus de la ferma Fergus – Poiana Teiului

Un magazin situat în interiorul Pieței Centrale din Piatra Neamț, în zona dedicată preparatelor din carne și produse lactate, ascunde adevărate comori culinare. Sub denumirea ”Fergus” avem o mulțime de produse…




18:10, 01.06.2023

Ferma Ancuței – Micii de la Măcelăria Cristache, pregătiți după o rețetă veche de 100 de ani

La farm-park-ul de la Ferma Ancuței, situat la circa 30 de kilometri de Capitală, micii de la Măcelaria Cristache sunt la mare preț și pe bună dreptate. Rețetele sunt unice și au peste 100 de ani, fiind moștenite…




20:30, 09.03.2023

”Mă ești prost? Mă ești nebun?!” - Cât costă un burger de vită la Cluj: Oare merită sau e fiță de Cluj? - FOTO

Un local din Cluj îi face să se ascundă pe patronii acuzați că jefuiesc turiștii. Burgerul modest, mancarea tânărului sărac a ajuns la nu mai puțin de 140 de lei.Localul de pe strada Brâncuși se laudă că folosește…




00:05, 28.09.2022

Succesul unei afaceri cu vaci Black Angus. Strainii sunt primii cumparatori

De curând am ajuns în comuna Gârceni, județul Vaslui, pe pajiștile înverzite după ultima bură de ploaie, la ferma de bovine Angus a familiei Scutelnicu. Gazdele noastre, Ana și Sorin, ne-au făcut un tur al fermei.…




23:25, 30.07.2022

FOTO: Ministrul Daea, deputatul Bogdan Ivan și fermierii din câmpie, în vizită-n culturile de porumb, grâu și soia

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a fost prezent azi în Sânmihaiu de Câmpie. Alături de deputatul Bogdan Ivan și fermierii din zona de câmpie au vizitat culturile de porumb, grâu și soia. Fermierii zonei de câmpie…




00:50, 19.05.2021

Drive Grill, primul lanț de restaurante drive-in din România cu capital autohton

După mulți ani de când a avut primul gând legat de înființarea unei afaceri de tip premium fast-food cu drive-in, Marius Firan s-a hotărât anul trecut să dea curs acestuia, încurajat fiind și de asocierea cu Cătălin…




00:30, 01.03.2021

The Manor, restaurantul unde savurezi o întreagă experiență

O seară la restaurant nu ar trebui să se rezume la o simplă masă. Într-un restaurant bun, savurezi, alături de preparate, atmosfera, muzica, ungherele locului. Iar The Manor este exemplul grăitor. Încă dinainte…




08:00, 19.02.2021

Cel mai ieftin și mai bun cheeseburger Angus din județul Neamț – la Fast Food Victoria

Lângă primăria din Dumbrava Roșie, încadrat de un magazin și o brutărie, într-un spațiu micuț, cochet și elegant, funcționează Fast Food Victoria. Ideea acestei afaceri, care poartă numele fetiței tinerilor soți…




12:30, 25.01.2021

Vaca de carne s-a impus tradițional în stepa americană

În SUA încă mai sunt ferme familiale, de tip tradițional, unde cow-boy-ul a rămas tot călare, uneori pe motoscuter, dar a și înțeles că pentru a supraviețui asaltului fermelor comerciale trebuie să investească…




20:10, 29.09.2020

Doripesco a deschis încă un restaurant în Feldioara (Eveniment)

         Compania Doripesco, controlată direct şi indirect de omul de afaceri braşovean Dorin Crizbăşan îşi continuă strategia de dezvoltare a afacerilor de turism şi a lansat, un nou format de restaurant, Delicii…




14:00, 04.08.2020

Terasa Serenity cu vedere spre lacul cu lebede albe și negre vă așteaptă!

Executive Chef Avram Mădălin alături de echipa sa au pus bazele unui meniu deosebit ce are ca fundament articole bio, crescute în grădina proprie și numeroase preparate de casă. De la semințele sădite la preparatul…




14:27, 08.05.2020

Numa bun și ECO! Mâncarea de la Jacqueline vine mai rapid și IEFTIN cu bicicleta sau mașinuța electrică

Stai în casă și mănâncă ceva numa bun, acum, și mai ieftin. Cei de la Jacqueline îți aduc rapid comanda, și au trecut pe sistem ECO. Au biciclete și o mașinuță electrică, cee ace reduce costul transportului. Plus…




19:37, 14.04.2020

De Paște, Măcelăria Angus din Pitești vă oferă cei mai buni mici din carne de vită

Carnea obţinută de la vacile din rasa Angus este de foarte bună calitate şi impresionează prin gustul fin şi consistent. Este fragedă şi marmorată, apreciata foarte mult de bucătarii din toate colţurile lumii.…




13:05, 01.10.2019

Continuă serile tematice la San Marco! Vineri, delicatese Black Angus

Vineri, de la ora 18:00, clienții Ristorante San Marco, din Centrul Vechi al Municipiului Târgoviște, vor fi răsfățați culinar cu Post-ul Continuă serile tematice la San Marco! Vineri, delicatese Black Angus apare…




13:12, 09.05.2019

Deschiderea oficială a Târgului Agro Pitești – ediția 2019

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, a participat joi, 9 mai, la deschiderea oficială a celei de-a patra ediții a Târgului de Echipamente şi Utilaje Agricole Agro Pitești,…




16:56, 14.06.2018

Românul care creşte Black Angus, vaci cu o carne extraordinar de scumpă. O sută de grame costă 10 euro

Vacile negre şi impunătoare aduse tocmai din Irlanda pot fi observate pe tot mai multe dealuri din Bistriţa-Năsăud. Printre cei care au pariat pe vacile care ajung în farfurie la 10 euro suta de grame se numără…




17:34, 31.10.2017

(P) Sarbatorile de iarna incep la Sheraton!

Cea mai “calda&" perioada a anului este pe cale sa inceapa, acea perioada in care suntem mai buni, mai apropiati unii de altii. Cand familiile se reunesc, prietenii se reintalnesc, cu totii suntem mai buni,…




09:45, 20.05.2017

VIDEOREPORTAJ BurgerFest 2017 îşi deschide porţile în acest weekend

BurgerFest 2017 îşi îmbie publicul cu peste 50 de sortimente de burgeri, unii pregătiţi după reţete tradiţionale, alţii surpinzători şi inovatori — de la 'clasicii' cu vită Black Angus la cei atipici, gătiţi cu…




16:09, 09.05.2017

A fost deschis primul restaurant din București amplasat la o înălțime mai mare de 130 metri

S-a deschis primul restaurant din București amplasat la o înălțime mai mare de 130 de metri. Acesta se află la etajul 36 al clădirii Sky Tower. Proprietarii restaurantelor Stadio și Social 1 din centrul Capitalei…




12:39, 03.12.2015

Burgerii Oro Toro, disponibili online pe foodpanda

foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, a  semnat un parteneriat cu lanțul de restaurante steakhouse Oro Toro. Începând cu luna noiembrie a acestui an, clienții foodpanda…




09:40, 24.02.2015

Lista vedetelor care au trecut pragul restaurantului de lux Joseph Hadad: Ilie Dumitrescu, Gica Popescu si politicieni, ministri sau ambasadori

Materia prima pentru un restaurant premium este esentiala, iar in cazul catorva feluri din meniu sursa este mereu in strainatate, desertul venind din Belgia, iar carnea de vita de peste ocean, din Statele Unite.…




11:05, 18.02.2015

Cătălin Scărlătescu reinventeză meniul la Berăria H!

Din 19 februarie, chef Cătălin Scărlătescu își pune semnătura pe meniul de la Berăraia H. Începând cu ora 20.00, alături de prieteni, colaboratori și numeroși clienți, juratul de la &"Hell’s…




13:15, 30.12.2014

Masa de REVELION. Ce meniuri ne recomandă cei mai buni bucătari!

Masa de REVELION. Ce meniuri ne recomandă cei mai buni bucătari! Dacă masa de Crăciun a fost încărcată de preparate tradiţionale şi nu tocmai dietetice, cei mai buni bucătari ne recomandă un meniu mai uşor pentru…




08:00, 29.12.2014

Ce ne recomandă pentru masa de Revelion cei mai buni bucătari: meniuri „altfel“ pentru masa festivă

Dacă de pe masa de Crăciun un pot lipsi preparatele radiţionale, de Revelion, este momentul să trecem la un meniu mai sănătos, cu mai puţină carne de porc şi mai mult peşte ori fructe de mare. Chef Sorin Bontea…




14:00, 11.12.2014

Revelion 2015: Ofertele din restaurantele vedetelor

În noaptea dintre ani, de obicei, vedetele noastre fac mulţi bani. Fie pe scenă, fie datorită afacerilor pe care le conduc. Un business de acest gen poate fi şi un restaurant sau un club. Şi dacă se mai află şi…




16:40, 01.12.2014

E imoral sa mancati la restaurantul Prime de la Radisson!

Am revenit la Prime dupa aproape patru ani si mi-a parut rau, pentru ca am lasat acolo aproape 1.000 de lei pentru doua persoane, ca sa mananc niste carne cu cartofi prajiti, sa beau vin romanesc la pahar, si sa…




11:21, 03.10.2014

Căutări disperate ale unor vaci dispărute în Mehedinţi. Şef Garda de Mediu: Sunt semisălbatice şi periculoase

Vacile au fost aduse în satul Izvoarele tocmai din Austria. Bărbatul a plătit pentru ele 75.000 de euro, plus transportul. Numai că, după ce au fost coborâte prin maşină, animalele au fost băgate într-un ţarc improvizat…




17:24, 10.09.2014

Cum să faci să nu se întărească friptura de vită

  Secretul unei fripturi de vită perfecte este dat de detalii cum ar fi rasa animalului, nutreţul pe care l-a mâncat, temperatura la care a fost menţinută carnea, sau perioada de macerare. În plus, orice friptură…