Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

15:40, 22.01.2015

Ce se întâmplă dacă torni apă peste baconul prăjit? Rezultatul e UIMITOR - VIDEO

Ei bine, un bucătar profesionis a prezentat publicului cum să te bucuri de un bacon prăjit, crocant, suculent şi chiar un pic mai sănătos. Peste bucăţile de bacon turnaţi un pahar cu apă şi aşteptaţi să înceapă…




13:05, 29.12.2014

Cum să faci o RAŢĂ UMPLUTĂ care să îţi lase musafirii, de Revelion, cu gura căscată!

Cu o rata poti da lovitura de Revelion! Specialiştii în gastronomie subliniază că ar fi bine ca pe masa de Revelion să fie feluri de mâncare...un pic „mai altfel decât cele cu care ne-am obişnuit în această perioadă”.…




23:55, 22.10.2014

Spaghete carbonara fara smantana: usor de facut si foarte gustoase

Chef Florin Dumitrescu propune o reteta simpla si usoara de paste carbonara. Ai nevoie de: piper proaspat macinat, 25g parmezan ras, 1 ou, 50g bacon, 100g spaghete. Intr-o tigaie se prajeste baconul taiat cuburi.…




10:54, 23.04.2014

VIDEO Nu ştiai asta până acum. Cum să găteşti BACONUL perfect cu un ingredient surpriză

Un bucătar dezvăluie secretul preparării unui bacon delicios: apa.   Această modalitate nouă şi surprinzătoare de a găti baconul va rezulta într-un rezultat spectaculos: bacon crocant şi fraged în loc de bacon…




11:36, 16.12.2013

Ce nu ştiai despre combinaţia SARE-PIPER

In bucatarie poti face orice iti trece prin cap. Cu toate astea, atunci cand incerci lucruri noi, gustul rezultat nu este tot timpul cel pe care ti-l doresti. Asadar, am decis sa va prezentam sapte combinatii de…




10:48, 14.11.2013

Cât de bun este baconul pentru sănătate?

Mulţi oameni au o relaţie de dragoste-ură cu baconul. Le place gustul şi faptul că este crocant, dar sunt în continuare îngrijoraţi, deoarece carnea procesată şi grăsimea le pot face rău. Ei bine, există multe…




12:33, 13.11.2013

Baconul este bun sau rău pentru sănătate?

Mulţi oameni au o relaţie de dragoste-ură cu baconul. Le place gustul şi faptul că este crocant, dar sunt în continuare îngrijoraţi, deoarece carnea procesată şi grăsimea le pot face rău. Ei bine, există multe…




08:03, 01.09.2013

Cum congelezi corect alimentele

BrânzeturileÎn general, brânzeturile al căror procent de umiditate nu e prea mare pot fi congelate fără riscul alterării gustului sau texturii. Dar, scoate-le din congelator cu cel puţin 24 de ore înainte de servire.BaconulPentru…




07:36, 24.07.2013

Retete savuroase: PORC marinat in bere, VITEL euforic, MIEL cu vin

Într-o lume în care unii vegani încep să admită că le plac și mititeii, mulți dintre noi nu vom renunța niciodată la alimentul complet și savuros care este, totuși, carnea! Mai ales în combinație cu ingrediente…




07:34, 24.05.2013

Retete de weekend: IMPERIUL CARNURILOR (porc, miel, vita)

Într-o lume în care unii vegani încep să admită că le plac și mititeii, mulți dintre noi nu vom renunța niciodată la alimentul complet și savuros care este, totuși, carnea! Mai ales în combinație cu ingrediente…




09:38, 15.05.2013

La 105 ani, o femeie dezvăluie secretul longevităţii sale: a consumat în fiecare zi un aliment considerat nesănătos

Baconul este un aliment destul de popular, dar care va deveni şi mai cunoscut având în vedere că o femeie în vârstă de 105 ani a mărturisit că secretul longevităţii sale este acest aliment. Pearl...




15:52, 18.05.2012

Reţetă: Chiftele în sos de brânză

Un preparat perfect pentru toată familia. PENTRU 4 PERSOANE - PREPARARE: 30 MINUTE COACERE: 20 MINUTE► 600 g de piept de pui ► 100 g bacon ► 1 ceapă ► sare, piper ► ulei de măsline ► 40 g unt ► 30 g făină ► 500…




17:16, 30.03.2012

Pentru înmormântări memorabile! Uite cât costă sicriul care arată ca baconul

Un sicriu care arată şi miroase precum carnea de porc este potrivit pentru persoanele care au iubit baconul în timpul vieţii. Aceasta este formula prin care reprezentanţii unei companii americane, specializată…




21:08, 13.03.2012

Evitaţi carnea ca să trăiţi mai mult!

Baconul, cârnaţii şi salamul cresc cu 20% pericolul de deces prematur, iar friptura, cu 10%. Unu din zece decese premature, în cazul bărbaţilor, şi unu din 13, în cazul femeilor, pot fi prevenite dacă reducem consumul…