Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17:03, 14.08.2018

Din bucătăriile lumii. Reţetă germană: Platou de cârnați

Ingrediente: 2 cârnați Bratwurst; 1 cârnat Käsekrainer, 2 cârnați semiafumați, puțin ulei Arpis Bratwurst-ii sunt o specialitate tradițională germană de cârnați, fiind preparați dintr-un amestec de carne de porc,…




13:54, 06.07.2018

Reţetă germană: Măr în foietaj

Ingrediente: 2 mere, aluat foietaj, 1 ou; făină Arpis 000; scorțișoară; sos caramel, înghețată pentru servit Ingrediente sos caramel: Zahăr; Unt, Smântână lichidă. Aluatul foietaj poate fi cumpărat Preparare măr…




23:00, 05.06.2015

ecuisine.ro: Reteta traditionala din Muntenia - Vinete umplute

Ingrediente 3 vinete medii 500 g carne tocata 2 cepe mari 1 cutie mica rosii in bulion 1 ardei gras rosu 2 linguri ulei Arpis 100 g cascaval sare piperPentru sosul alb 50 g unt 2 linguri faina alba Arpis 300 ml…




00:01, 17.01.2015

GALERIE FOTO: Plăcintă cu dovleac

www.inbucatariilelumii.euIngrediente: făină albă Arpis 000un pachet de margarină sau untbicarbonat2 ouăIngrediente umplutură:un dovleac mediu sau dulceață de dovleac Ferma noastrăzahăr Mod de preparare:Într-un…




15:25, 30.12.2014

Rețetă românească: Gulaș ardelenesc

Ingrediente necesare pentru o porție: 100 g pulpă de vită; 50 g cârnați afumați; 50 g ceapă; puțin ulei Arpis pentru prăjit; mălai Arpis; 15 g ardei gras roșu; 2 g usturoi măcinat; 1 g chimen... ----




09:30, 10.12.2014

Scăricica afumată în sos de bere neagră

Ingrediente necesare: coaste afumate, bere neagră, mălai „Arpis”, vin roșu, miere, amestec de condimente de porc, boia dulce, pastă de ardei „Ferma noastră”, usturoi, piper boabe și foi de dafin. Mod... ----




09:20, 08.12.2014

Reţetă: Saramură boierească de crap

Ingrediente: un crap; ardei roșu; ardei iute; mălai Arpis; roșii; ceapă albă; usturoi; boia dulce; pătrunjel; puțin ulei Arpis; pastă de ardei kapia; sare; piper. Mod de preparare: Crapul se curăță bine de solzi…




10:20, 01.12.2014

Reţetă tradiţională: Pârjoale moldoveneşti

Ingrediente:500 g carne macră de vită și porc 150 g pâine albă 50 g făină sau gris Arpis2 oua 100 g morcov 50 g ceapă 2 căței de usturoi ulei Arpis pentru prăjit pătrunjel mărar sare. Pui in malai cu salsa de porumb…




00:02, 29.11.2014

GALERIE FOTO: Prăjitură cu ricotta, nucă și miere

http://www.inbucatariilelumii.eu Ingrediente: 2-3 foi din aluat foietaj  făină Arpis  50 g smântână dulce  100 g zahăr  350 g brânză ricotta,  nuci, miere, scorțișoară,  Mod de preparare:…




10:05, 28.11.2014

Prăjitură cu ricotta, nucă și miere (Ricotta Cheese Cake)

Ricotta este un sortiment de brânză produsă în Italia din resturile rămase din producția altor tipuri de brânză (mascarpone sau provolone) sau din cheagul laptelui după separarea zerului, în special din zer de…




09:45, 25.11.2014

Reţetă mediteraneană: Cotlețele de miel prăjite

Ingrediente: Cotlețele de miel; ulei Arpis; rosii cherry; sare; piper; sos din fructe de pădure. Mod de preparare: Se ung cotlețelele cu ulei Arpis. Se pun pe grătarul incins, se întorc, se adaugă sare și piper.…




14:45, 22.11.2014

Cotletele de miel prajite - reteta mediteraneana

Reteta mediteraneana &rdquoCotletele de miel prajite&rdquo face parte din programul de educatie culinara &ldquo50 de saptamani în bucatariile lumii&rdquo.Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingredienteCotletele…




00:00, 22.11.2014

GALERIE FOTO: Reţetă mediteraneană: Cotlete de miel prăjite

http://www.inbucatariilelumii.euIngrediente:cotlețele de miel, ulei Arpis, rosii cherry, sare, piper, sos din fructe de padure Mod de preparare:Se ung cotlețelele cu ulei Arpis. Se pun pe grătarul incins, se întorc,…




00:00, 15.11.2014

GALERIE FOTO: Reţetă mediteraneană: Cozze al vino bianco

http://www.inbucatariilelumii.euIngrediente:1,5 kg midii mediteraneene jumătăți  roșii cherry  2 linguri ulei Arpis  vin alb  o legătură de pătrunjel  6 căței de usturoisare, piper Mod…




09:50, 13.11.2014

Reţetă mediteraneană: Cozze al vino bianco (Midii cu vin alb)

"Midii cu vin alb" reprezintă un tip de mâncare preparat din scoicile cu numele Mytilus galloprovincialis (midia mediteraneană). Principalele țări producătoare de midii mediteraneene sunt Spania și Italia. Ingrediente:…




13:15, 05.11.2014

Reţetă mediteraneană: Panna Cotta cu fructe de pădure

Panna Cotta este un desert mediteranean preparat în Italia, Franța și Grecia.   Ingrediente: smântână dulce, lapte, zahăr, 1 baton de vanilie, puțin sos de fructe de padure.   Mod de preparare: se încălzesc într-o…




10:30, 19.09.2014

Coastă de porc friptă la grătar - reţetă germană

Reeta german Coast de porc fript la grtar face parte din programul de educaie culinar 50 de sptmani n buctriile lumii derulat de agenia de relaii publice Russenart Communications n parteneriat cu brandul Arpis…




09:39, 19.09.2014

Reţetă germană: Coastă de porc friptă la grătar

Ingrediente: 2 coaste de porc Pentru marinată - vin rosu - ulei Arpis - sare - usturoi - Măghiran - Salvie - Ierburi provensale (oregano, cimbru, busuioc, salvie, levantica, rozmarin) Mod de preparare: Se face…




11:15, 13.09.2014

Reţetă germană: Ciolan de porc la cuptor cu varză

Ingrediente: 1 Ciolan de porc (mărime medie), sare, piper, cimbru, coriandru, enibahar, 150 ml. ulei Arpis, vin, 2 crenguţe de rozmarin, 1 kg varză germană – pentru servire Preparare: Ciolanul de porc se pune la…




23:42, 26.06.2014

Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Reteta tiroleza Ciolan de porc cu galuste de cartofi a fost oferita si preparata de Restaurantul Tirol Sinaia si face parte din programul de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii derulat de agentia…




09:00, 25.06.2014

O reâetă pe zi: Frigărui de creveți la grătar cu salată de varză și avocado

Ingrediente: 10 creveti pe frigarui la gratar, marinati in prealabil1 2 avocado 2-3 cani varza alba tocata marunt 1-2 jalapenos taiat cubulete 1 ceapa rosie 1-2 lime Sare si piper Ingrediente pentru sos 1 lingurita…




09:06, 23.06.2014

O rețetă pe zi: Ensalada de Nopales

Ingrediente: 250 g. nopales (cactus) 50 g. ceapa rosie 30 g. coriandru verde 100 g. rosii 50 g. porumb dulce ulei Arpis de masline sau de porumb 1 lime   Mod de preparare: Inainte de a fi preparat, nopales-ul (o…




12:18, 21.06.2014

O rețetă pe zi: Ton Tataki cu piure de broccoli

Ingrediente pentru prepararea tonului: 200 g ton rosu shasimi 10 g cuisoare 10 g piper negru 50 ml ulei de masline Arpis Sare – dupa gust   Ingrediente pentru piure: 60 g cartofi 120 g broccoli 20 g unt 20 ml lapte…




09:24, 18.06.2014

O reţetă pe zi: Risotto al negro di seppie

Ingrediente: 160 grame de orez 30 g ceapă 50 ml vin alb 5 g cerneală de sepie 100 ml supă de peşte 20 g unt Puțin ulei de măsline Arpis Sare, piper – după gust 200 g calamari necurăţaţi   Mod de preparare: Ceapa…




13:24, 14.06.2014

Muschiulet de vitel cu pastel de legume

Reteta tiroleza Muschiulet de vitel cu pastel de legume face parte din programul de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat…




09:06, 13.06.2014

O rețetă pe zi: Chiftele din carne de pui în sos picant

Ingrediente chiftele: (Kofla Mixture)   ½ kg carne de pui tocata1-3   ½ lingurita de seminte de chimion   ½ lingurita de coriandru pudra (macinat)   ½  lingurita chimion pudra (macinat)   ½ lingurita de Gram Masala…




09:27, 12.06.2014

O reţetă pe zi: Mușchiuleț de vițel cu pastel de legume

Ingrediente: •    Mușchiuleț de vițel •    Legume: •    Dovlecel Zuchini •    Praz •    Țelină •    Morcov •    Fasole galbenă •    O crenguță de Rozmarin verde •    Ulei de măsline Arpis •    Sos de soia •    Sare…




09:33, 11.06.2014

O reţetă pe zi: Brânză de vacă în sos de spanac

Ingrediente:  100 ml smantana   250 g spanac   150 g  branza de vaca   1 lingurita menta (din India)   Sare Kotanyi– dupa gust   50 g unt   1 lingura de chilli rosu pudra   5 linguri de ulei Arpis   1 rosie   1…




09:24, 10.06.2014

O reţetă pe zi: Salată cu tofu și frunze de țelină

Ingrediente: 10 ml ulei dulce de susan sau ulei de porumb Arpis1 3 bucati de ciuperci urechi de lemn 2 bucati de branza tofu deshidratata 2 catei de usturoi Telina verde Sare dupa gust Ghimbir 1 lingurita de otet…




09:36, 05.06.2014

Reţetă tiroleză: Fondue de brânză

  Rețeta face parte din programul de educație culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenția de relații publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. În iunie, Restaurantul…