Arpis - Stiri si informatii despre Arpis | prima pagina Ultima actualizare: 05:46:01, 06.05.2024
17:03, 14.08.2018
Din bucătăriile lumii. Reţetă germană: Platou de cârnați
Ingrediente: 2 cârnați Bratwurst; 1 cârnat Käsekrainer, 2 cârnați semiafumați, puțin ulei Arpis Bratwurst-ii sunt o specialitate tradițională germană de cârnați, fiind preparați dintr-un amestec de carne de porc,…
13:54, 06.07.2018
Reţetă germană: Măr în foietaj
Ingrediente: 2 mere, aluat foietaj, 1 ou; făină Arpis 000; scorțișoară; sos caramel, înghețată pentru servit Ingrediente sos caramel: Zahăr; Unt, Smântână lichidă. Aluatul foietaj poate fi cumpărat Preparare măr…
23:00, 05.06.2015
ecuisine.ro: Reteta traditionala din Muntenia - Vinete umplute
Ingrediente 3 vinete medii 500 g carne tocata 2 cepe mari 1 cutie mica rosii in bulion 1 ardei gras rosu 2 linguri ulei Arpis 100 g cascaval sare piperPentru sosul alb 50 g unt 2 linguri faina alba Arpis 300 ml…
00:01, 17.01.2015
GALERIE FOTO: Plăcintă cu dovleac
www.inbucatariilelumii.euIngrediente: făină albă Arpis 000un pachet de margarină sau untbicarbonat2 ouăIngrediente umplutură:un dovleac mediu sau dulceață de dovleac Ferma noastrăzahăr Mod de preparare:Într-un…
15:25, 30.12.2014
Rețetă românească: Gulaș ardelenesc
Ingrediente necesare pentru o porție: 100 g pulpă de vită; 50 g cârnați afumați; 50 g ceapă; puțin ulei Arpis pentru prăjit; mălai Arpis; 15 g ardei gras roșu; 2 g usturoi măcinat; 1 g chimen... ----
09:30, 10.12.2014
Scăricica afumată în sos de bere neagră
Ingrediente necesare: coaste afumate, bere neagră, mălai „Arpis”, vin roșu, miere, amestec de condimente de porc, boia dulce, pastă de ardei „Ferma noastră”, usturoi, piper boabe și foi de dafin. Mod... ----
09:20, 08.12.2014
Reţetă: Saramură boierească de crap
Ingrediente: un crap; ardei roșu; ardei iute; mălai Arpis; roșii; ceapă albă; usturoi; boia dulce; pătrunjel; puțin ulei Arpis; pastă de ardei kapia; sare; piper. Mod de preparare: Crapul se curăță bine de solzi…
10:20, 01.12.2014
Reţetă tradiţională: Pârjoale moldoveneşti
Ingrediente:500 g carne macră de vită și porc 150 g pâine albă 50 g făină sau gris Arpis2 oua 100 g morcov 50 g ceapă 2 căței de usturoi ulei Arpis pentru prăjit pătrunjel mărar sare. Pui in malai cu salsa de porumb…
00:02, 29.11.2014
GALERIE FOTO: Prăjitură cu ricotta, nucă și miere
http://www.inbucatariilelumii.eu Ingrediente: 2-3 foi din aluat foietaj făină Arpis 50 g smântână dulce 100 g zahăr 350 g brânză ricotta, nuci, miere, scorțișoară, Mod de preparare:…
10:05, 28.11.2014
Prăjitură cu ricotta, nucă și miere (Ricotta Cheese Cake)
Ricotta este un sortiment de brânză produsă în Italia din resturile rămase din producția altor tipuri de brânză (mascarpone sau provolone) sau din cheagul laptelui după separarea zerului, în special din zer de…
09:45, 25.11.2014
Reţetă mediteraneană: Cotlețele de miel prăjite
Ingrediente: Cotlețele de miel; ulei Arpis; rosii cherry; sare; piper; sos din fructe de pădure. Mod de preparare: Se ung cotlețelele cu ulei Arpis. Se pun pe grătarul incins, se întorc, se adaugă sare și piper.…
14:45, 22.11.2014
Cotletele de miel prajite - reteta mediteraneana
Reteta mediteraneana &rdquoCotletele de miel prajite&rdquo face parte din programul de educatie culinara &ldquo50 de saptamani în bucatariile lumii&rdquo.Pentru preparare aveti nevoie de urmatoarele ingredienteCotletele…
00:00, 22.11.2014
GALERIE FOTO: Reţetă mediteraneană: Cotlete de miel prăjite
http://www.inbucatariilelumii.euIngrediente:cotlețele de miel, ulei Arpis, rosii cherry, sare, piper, sos din fructe de padure Mod de preparare:Se ung cotlețelele cu ulei Arpis. Se pun pe grătarul incins, se întorc,…
00:00, 15.11.2014
GALERIE FOTO: Reţetă mediteraneană: Cozze al vino bianco
http://www.inbucatariilelumii.euIngrediente:1,5 kg midii mediteraneene jumătăți roșii cherry 2 linguri ulei Arpis vin alb o legătură de pătrunjel 6 căței de usturoisare, piper Mod…
09:50, 13.11.2014
Reţetă mediteraneană: Cozze al vino bianco (Midii cu vin alb)
"Midii cu vin alb" reprezintă un tip de mâncare preparat din scoicile cu numele Mytilus galloprovincialis (midia mediteraneană). Principalele țări producătoare de midii mediteraneene sunt Spania și Italia. Ingrediente:…
13:15, 05.11.2014
Reţetă mediteraneană: Panna Cotta cu fructe de pădure
Panna Cotta este un desert mediteranean preparat în Italia, Franța și Grecia. Ingrediente: smântână dulce, lapte, zahăr, 1 baton de vanilie, puțin sos de fructe de padure. Mod de preparare: se încălzesc într-o…
10:30, 19.09.2014
Coastă de porc friptă la grătar - reţetă germană
Reeta german Coast de porc fript la grtar face parte din programul de educaie culinar 50 de sptmani n buctriile lumii derulat de agenia de relaii publice Russenart Communications n parteneriat cu brandul Arpis…
09:39, 19.09.2014
Reţetă germană: Coastă de porc friptă la grătar
Ingrediente: 2 coaste de porc Pentru marinată - vin rosu - ulei Arpis - sare - usturoi - Măghiran - Salvie - Ierburi provensale (oregano, cimbru, busuioc, salvie, levantica, rozmarin) Mod de preparare: Se face…
11:15, 13.09.2014
Reţetă germană: Ciolan de porc la cuptor cu varză
Ingrediente: 1 Ciolan de porc (mărime medie), sare, piper, cimbru, coriandru, enibahar, 150 ml. ulei Arpis, vin, 2 crenguţe de rozmarin, 1 kg varză germană – pentru servire Preparare: Ciolanul de porc se pune la…
23:42, 26.06.2014
Ciolan de porc cu galuste de cartofi
Reteta tiroleza Ciolan de porc cu galuste de cartofi a fost oferita si preparata de Restaurantul Tirol Sinaia si face parte din programul de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii derulat de agentia…
09:00, 25.06.2014
O reâetă pe zi: Frigărui de creveți la grătar cu salată de varză și avocado
Ingrediente: 10 creveti pe frigarui la gratar, marinati in prealabil1 2 avocado 2-3 cani varza alba tocata marunt 1-2 jalapenos taiat cubulete 1 ceapa rosie 1-2 lime Sare si piper Ingrediente pentru sos 1 lingurita…
09:06, 23.06.2014
O rețetă pe zi: Ensalada de Nopales
Ingrediente: 250 g. nopales (cactus) 50 g. ceapa rosie 30 g. coriandru verde 100 g. rosii 50 g. porumb dulce ulei Arpis de masline sau de porumb 1 lime Mod de preparare: Inainte de a fi preparat, nopales-ul (o…
12:18, 21.06.2014
O rețetă pe zi: Ton Tataki cu piure de broccoli
Ingrediente pentru prepararea tonului: 200 g ton rosu shasimi 10 g cuisoare 10 g piper negru 50 ml ulei de masline Arpis Sare – dupa gust Ingrediente pentru piure: 60 g cartofi 120 g broccoli 20 g unt 20 ml lapte…
09:24, 18.06.2014
O reţetă pe zi: Risotto al negro di seppie
Ingrediente: 160 grame de orez 30 g ceapă 50 ml vin alb 5 g cerneală de sepie 100 ml supă de peşte 20 g unt Puțin ulei de măsline Arpis Sare, piper – după gust 200 g calamari necurăţaţi Mod de preparare: Ceapa…
13:24, 14.06.2014
Muschiulet de vitel cu pastel de legume
Reteta tiroleza Muschiulet de vitel cu pastel de legume face parte din programul de educatie culinara 50 de saptamani in bucatariile lumii derulat de agentia de relatii publice Russenart Communications in parteneriat…
09:06, 13.06.2014
O rețetă pe zi: Chiftele din carne de pui în sos picant
Ingrediente chiftele: (Kofla Mixture) ½ kg carne de pui tocata1-3 ½ lingurita de seminte de chimion ½ lingurita de coriandru pudra (macinat) ½ lingurita chimion pudra (macinat) ½ lingurita de Gram Masala…
09:27, 12.06.2014
O reţetă pe zi: Mușchiuleț de vițel cu pastel de legume
Ingrediente: • Mușchiuleț de vițel • Legume: • Dovlecel Zuchini • Praz • Țelină • Morcov • Fasole galbenă • O crenguță de Rozmarin verde • Ulei de măsline Arpis • Sos de soia • Sare…
09:33, 11.06.2014
O reţetă pe zi: Brânză de vacă în sos de spanac
Ingrediente: 100 ml smantana 250 g spanac 150 g branza de vaca 1 lingurita menta (din India) Sare Kotanyi– dupa gust 50 g unt 1 lingura de chilli rosu pudra 5 linguri de ulei Arpis 1 rosie 1…
09:24, 10.06.2014
O reţetă pe zi: Salată cu tofu și frunze de țelină
Ingrediente: 10 ml ulei dulce de susan sau ulei de porumb Arpis1 3 bucati de ciuperci urechi de lemn 2 bucati de branza tofu deshidratata 2 catei de usturoi Telina verde Sare dupa gust Ghimbir 1 lingurita de otet…
09:36, 05.06.2014
Reţetă tiroleză: Fondue de brânză
Rețeta face parte din programul de educație culinară “50 de săptămani în bucătăriile lumii” derulat de agenția de relații publice, Russenart Communications în parteneriat cu brandul Arpis. În iunie, Restaurantul…