Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vulpea la găini! În Bistriţa-Bârgăului zeci de gospodării au fost atacate de vulpi

Publicat:

Zeci de gospodarii au fost lasate fara gaini in doar cateva saptamani. Vulpile se pregatesc de iarna si au dat atacul. Un barbat din Bistrita-Bargaului a ramas fara 20 de gaini intr-o singura noapte.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie și o fetița de 12 ani, atacate de cinci caini agresivi in județul Galați. Proprietarul s-a ales cu dosar penal

13:01, 23.04.2024 - Un barbat din comuna Corod s-a ales cu dosar penal pentru atacul provocat de cainii sai asupra unei femei. Dupa atacul asupra femeii, cainii au atacat și o fetița in varsta de 12 ani. Proprietarul s-a ales cu dosar penal.

Dezastru demografic in Japonia: Persoanele in varsta care traiesc singure vor reprezenta 20% din gospodarii in 2050

10:30, 14.04.2024 - O gospodarie japoneza din cinci va fi formata in 2050 dintr-o persoana in varsta care traieste singura, indica vineri un studiu, in contextul in care Japonia se confrunta deja cu probleme in gestionarea populatiei sale imbatranite, relateaza AFP.

VIDEO. La CIA, se poarta vulpile

14:01, 14.03.2024 - Vulpea roșie este una din preferatele angajaților de la CIA, dupa cum se poate vedea in postarea agenției. Vulpea spion a devenit, in scurt timp, mascota lor. Sediul Central al CIA din Langley, Virginia, este cunoscut ca fiind sediul uneia dintre cele mai importante agenții de spionaj din lume. Aici,…

Mai multe gospodarii din Timiș, inundate de viituri provocate de ploile abundente

14:10, 07.03.2024 - In ultimele 24 de ore au fost inregistrate ploi consistente la stațiile hidrometrice ale Apele Romane Banat, mai ales la cele din bazinele hidrografice Bega și Timiș. Cele mai multe probleme au fost la Ohaba Romana.

Momente dramatice cu trupele ucrainene atacate de ruși, in timpul retragerii din Avdiivka

17:45, 17.02.2024 - Armata ucraineana s-a retras din Avdiivka, sambata, dupa o lupta extrem de dificila cu invadatorii ruși. In imaginile publicate pe rețelele sociale se vede cum trupele in retragere se afla sub un foc constant.

Mai multe gospodarii din Alba, afectate de fenomenele meteo. In ce localitați au fost semnalate inundații

15:30, 13.02.2024 - Mai multe gospodarii din Alba, afectate de fenomenele meteo. In ce localitați au fost semnalate inundații Mai multe pivnițe și curți din cateva localitați din Alba au fost inundate marți, 13 februarie, in urma fenomenelor meteo inregistrate.  Pana la ora 15.20, reprezentații ISU Alba au trasnsmis o…

Noi mesaje cu amenințari ca vor fi atacate scoli din Balti, distribuite pe rețele: Autoritațile s-au autosesizat

10:55, 06.02.2024 - Noi mesaje cu amenințari in adresa instituțiilor de invațamant din Balți au fost distribuite pe rețele. Autoritațile s-au autosesizat, iar poliția indeamna parinții și copiii sa-și pastreze calmul.

Zeci de gospodarii din Caianu Mic și Caianu Mare, INUNDATE – FOTO/VIDEO

23:36, 05.02.2024 - Peste 25 de gospodarii din Caianu Mic și Caianu Mare au fost inundate in aceasta seara. Este vorba despre curți și beciuri care au fost inundate din cauza cantitaților mari de apa sub forma de precipitații și scurgerilor de pe versanți. ”Debitul apei este in creștere, o comisie mixta formata din primarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?