Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Oare la ce s-au gândit cei care au făcut acest stick USB atunci când l-au creat?

Publicat:

Se spune ca inspiratia vine atunci când te astepti mai putin. Iar când te "loveste", uneori chiar dai lovitura. Vorbele acestea par ca se potrivesc ca o manusa celor care au creat acest stick USB cu totul si cu totul special.

Stiu, seamana cu un accesoriu în forma de catel pentru laptop, dar nu este deloc asa. De fapt, acesta este un stick USB. Vei râde în hohote când vei vedea ce se întâmpla atunci când este folosit!

Ti-ar placea sa ai si tu un astfel de stick USB în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Firea schimba foaia: 'Mi-am creat o imagine de persoana conflictuala, supraexpunerea nu mi-a facut bine' (video)

19:35, 25.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi, la Marius Tuca Show, ca in acesta a treia campanie electorala la care participa pentru funcția de primar general, iși va schimba stilul.

Sinner, dupa ce a caștigat Miami Open: Nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge numarul 2 mondial

14:35, 01.04.2024 - Tenismenul Jannik Sinner a declarat ca se bucura de fiecare clipa a inceputului sau bun de sezon, dupa ce a caștigat duminica Miami Open. Italianul i-a depașit pe Daniil Medvedev in semifinale și pe Grigor Dimitrov in finala, urcand pe locul 2 mondial.

INVENȚIE ISTORICA Elvețienii au creat primul robot care vorbește cu alt robot

18:30, 28.03.2024 - O echipa de cercetatori elvețieni de la Universitatea din Geneva (UNIGE) a facut un pas uriaș in domeniul inteligenței artificiale, realizand o inovație remarcabila care ar putea revoluționa industria robotica. The post INVENȚIE ISTORICA Elvețienii au creat primul robot care vorbește cu alt robot first…

Descinderi la evazionisti in vestul tarii. Valoarea prejudiciului creat

10:55, 06.03.2024 - Polițiștii SICE Hunedoara, cu sprijinul unei grupe de polițiști din cadrul SAS, au pus in executare doua mandate de percheziție domiciliara, in Deva si Simeria. Prejudiciul e in valoare de 862.239 lei. „Cu ocazia activitaților procedurale, ce se circumscriu unui dosar penal privind savarșirea infracțiunii…

Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Romane, despre rezultatele simularii de la Evaluarea Naționala. „Faptul ca aproape 60% din elevii de clasa a VIII-a n-au reușit sa obțina nota de trecere la matematica da de gandit”.

11:50, 02.03.2024 - Doar 42% dintre elevi au luat peste 5 la matematica la simularea examenului de Evaluare Naționala. Președintele Academiei Romane, clujeanul Ioan Aurel Pop, apreciaza ca studiul matematicii trebuie „simplificat”.

Drept la replica: Cand șeful PNL al APA CTTA Alba caștiga mai mult decat Iohannis, iar noi platim cele mai mari tarife din regiune, vorbele sunt de prisos!

10:20, 27.02.2024 - Drept la replica: Cand șeful PNL al APA CTTA Alba caștiga mai mult decat Iohannis, iar noi platim cele mai mari tarife din regiune, vorbele sunt de prisos! Drept la replica: Cand șeful PNL al APA CTTA Alba caștiga mai mult decat Iohannis, iar noi platim cele mai mari tarife din regiune, vorbele sunt…

LIVE TEXT: Razboi in Ucraina: Rușii au creat o bariera defensiva de 30 km, din garnituri feroviare, numita 'trenul țarului'

02:05, 13.02.2024 - Rușii au creat o bariera defensiva de 30 km, din garnituri feroviare, numita "trenul țarului", intre localitațile Olenivka și Volnovakha, din regiunea ocupata Donețk, arata Institutul pentru Studiul Razboiului. Imaginile din satelit din 10 mai 2023 și 10 februarie 2024 arata ca trupele ruse au adunat…

Escroci imobiliari in arest. Au creat un prejudiciu de un milion de euro cu apartamente construite in Ploiesti

16:01, 31.01.2024 - Cei patru inculpati din dosarul de inselaciune imobiliara cu un prejudiciu de peste un milion de euro, intre care un avocat cunoscut in municipiul Ploiesti si un notar, raman in arest preventiv, respectiv in arest la domiciliu, a decis definitiv Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cuvinte cheie:

creat gandit vorbele stick

Ce parere ai despre aceasta stire?