Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Mirela Boureanu Vaida are de ce să fie mândră! Fiica ei, Carla Maria, vedetă la doar opt luni de zile! A apărut într-un spot publicitar

Publicat:

, gazda emisiunii "Mireasa pentru fiul meu", nu-si mai încape în piele de fericire de când a venit pe lume fiica ei, micuta , care a filmat primul ei spot publicitar.

La putin timp dupa ce a aniversat opt luni de viata, micuta Carla a fost protagonista unui promo, în care a aparut alaturi de mama ei, pentru a promova noul site de comert, www.lajumate.ro.

Vedeti imaginile emotionante, mai sus!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Cum a aparut sotia lui Dani: „Imi iau revansa! Peisajul este de poveste”

18:45, 22.04.2024 - La mai puțin de un an de la superba nunta organizata pe malul unui lac din apropierea Capitalei, Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Superba vedeta a facut furori cu cea mai recenta apariție, iar primul care a reacționat a fost chiar soțul ei. Ce intrebare i-a pus prezentatorul matinalului…

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Andreea Marin a slabit 20 de kilograme ajungand la greutatea pe care o avea in liceu. Cum arata vedeta acum. „Nu am de gand sa mai continui”

17:45, 19.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit 20 de kilograme și a marturisit ca nu a luat aceasta decizie pentru silueta, ci din cauza unei probleme de sanatate, fara sa fie influențata de vreun comentariu negativ.Vedeta nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica și alte complicații.…

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?