Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Mama, sac de box în faţa fiilor săi. Acuzaţii extrem de grave: "Şi-a dat pantalonii jos în faţa copilului de 12 ani"

Publicat:

Nicoleta, mama a doi copii il acuza pe partenerul ei ca a fost batuta chiar in fata copiilor. Femeie in varsta de 33 de ani descrie clipele cumplite prin care a trecut alaturi de barbatul pe care l-a facut tata, desi acesta i a cerut sa faca avort.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

O femeie și bebelușul cu care era insarcinata au murit la Maternitatea din Bacau, dupa 24 de ore de la internare. Acuzații grave de malpraxis

13:50, 02.04.2024 - O femeie insarcinata a murit la Maternitatea din Bacau, dupa doar 24 de ore de la internare. Dupa tragedie, familia ei a venit cu acuzații grave la adresa medicilor, despre care spune ca sunt vinovați de malpraxis. Iata ce s-a intamplat!

Ce l-a impins la sinucidere pe polițistul din Roman. Acuzații extrem de grave. Detalii cu impact emoțional puternic

20:30, 21.03.2024 - Agentul de 39 de ani și-ar fi pus capat zilelor cu arma din dotare din cauza presiunii puse asupra lui. In ultima vreme, barbatul s-ar fi plans in mod constant de volumul mare de munca și de faptul ca sunt prea multe acțiuni la care trebuie sa participe. Bogdan ar fi muncit pana la epuizare, atat…

Acces Direct. Mama Marianei, acuzații grave la adresa nurorii. Elizabeta ar fi fost batuta de femeie: „Niciun pahar de apa nu mi-a adus”

18:25, 21.03.2024 - Fiul cel mic al Elizabetei a murit in urma cu șapte ani. Soția lui și-a refacut viața la scurt timp dupa ce a ramas vaduva cu un alt barbat. Are și un alt copil cu altcineva, iar soacra ei o acuza ca nu a avut grija de ea, din contra i-a facut batranețea un coșmar.

Bogdan Andone, devastator dupa meciul cu FCSB: „Dați afara sau desființați! Nu știu cine poate sa faca ceva cu ei” + acuzații grave: „Mi-au spus jucatorii”

22:30, 25.02.2024 - FCSB a invins-o FC Botoșani, scor 3-2, in runda cu numarul 27 din Superliga. Bogdan Andone, antrenorul oaspeților, a facut iureș la interviuri. Bogdan Andone a criticat maniera de arbitraj și s-a luat de propriii jucatori, pe care ii avertizeaza ca vor ajunge in al doilea eșalon. Bogdan Andone, dupa…

DNA, detalii-explozive despre perchezițiile de la domiciliul lui Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova. Acuzații extrem de grave!

11:41, 01.02.2024 - „Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarșirea unor infracțiuni de corupție și fals, savarșite in perioada 2020 - prezent, de catre funcționari publici in legatura cu exercitarea…

Acuzații grave ale unui campion al Africii: „Ne-ați omorat! Sunteți corupți, pastrați-va cupa!”

12:10, 30.01.2024 - Krepin Diatta (24 de ani), fundașul dreapta al Senegalului, eliminata aseara in „optimi” la loviturile de departajare (1-1, 4-5) de gazde Coasta de Fildeș, i-a acuzat pe membrii Confederației africane de corupție, invocand un penalty neacordat, in minutul 55, „Leilor din Teranga”, la faultul comis de…


Ce parere ai despre aceasta stire?