Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Laura Cosoi şi soţul ei adoră vacanţele! În ce destinaţii de vis au ajuns cei doi

Publicat:

este fascinata de fiecare vacanta in care merge alaturi de sot, dar si de prieteni. Asa ca una dintre destinatii a fost chiar pe plaiurile mioritice. Mai exact, Bucovina-Vatra Dornei. Stati sa vedeti pe unde a mai fost frumoasa vedeta, conform .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cristina Spatar nu a mai mers in luna de miere alaturi de soțul ei, Vicențiu Mocanu. De ce nu au plecat in vacanța: „Trebuie sa...” / VIDEO

15:56, 28.03.2024 - Cristina Spatar nu a mai reușit sa mearga in luna de miere alaturi de soțul ei, Vicențiu Mocanu. Iata de ce nu au mai plecat in vacanța. Ce a marturisit artista, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Gabriela Cristea a reacționat, dupa ce a aflat ca Tavi Clonda i-a umblat in telefon: „Sa afle daca am vreo intalnire sau vreo ceva in dimineața aia”

10:40, 24.03.2024 - Gabriela Cristea a aflat ca soțul ei, Tavi Clonda, i-a umblat in telefon in timp ce ea dormea. Prezentatoarea de la Antena Stars a povestit ca intențiile partenerului ei nu erau de a o verifica.Gabriela Cristea și Tavi Clonda formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc, iar…

Laura Cosoi nu uita de gesturile romantice pentru soțul ei. Ce au facut cei doi la mijlocul saptamanii: “Ma cuibaresc” / FOTO

20:00, 21.03.2024 - Laura Cosoi și Cosmin Curticapean demonstreaza ca pasiunea nu se stinge niciodata. Cu toate ca au un program aglomerat și multe proiecte in desfașurare, cei doi iși fac timp sa petreaca impreuna și sa se ingrijeasca de relația lor. Ce a povestit actrița pe rețelele de socializare!

Ce emisiune va prezenta Laura Cosoi la Antena Stars și cand este premiera

14:00, 14.02.2024 - Așa cum v-am anunțat in exclusivitate, Laura Cosoi este inca o vedeta care a semnat cu Antena Stars. Dupa cum v-am promis, cele mai importante informații din showbiz le aflați doar de la noi. Iata ce emisiune va prezenta celebra actrița și in ce data va avea loc premiera! Am aflat detalii din culise!

Star Magazin. Cum se simte Laura Cosoi insarcinata in cinci luni! Actrița trece prin cea mai frumoasa perioada: ”Mi-a fost mai... / VIDEO

15:15, 01.02.2024 - De cand a aflat ca este insarcinata, Laura Cosoi radiaza de fericire. Actrița este mai implinita ca niciodata și abia așteapta sa iși stranga in brațe cel de-al patrulea copil. laura Cosoi a vorbit la Antena Stars despre cum se simte in aceasta perioada și ce simptome are.


Ce parere ai despre aceasta stire?