Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO EXCLUSIV! Paparazzii Spynews.ro au prins-o în fapt! Unde l-a dus Narcisa, la adăpostul serii, pe Alberto

Publicat:

Urmarita de spectrul închisorii, Narcisa pare dispusa sa încerce, acum, cât timp se mai bucura de libertate, la experiențe noi. Iar unul dintre &"experimentele&" facute de cea care aspira la statutul de cântareața de manele a fost surprins de .ro.

Ziua de ieri a fost una aglomerata pentru Narcisa, &"Razboinica&" fosta iubita a lui Nicolae Guța. Astfel, impulsiva bruneta a fost surprinsa de .ro în timp ce, dupa-amiaza, se întorcea, alaturi de Alberto, de la cumparaturi. Ajutata de fiul ei și al manelistului,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Se reaprinde conflictul dintre Nicolae Guța și Narcisa Balaban. Manelistul ii da replica, dupa ce i-a criticat succesul de pe TikTok: „Este intr-o criza...”

18:05, 08.05.2024 - Narcisa Balaban l-a pus la zid pe Nicolae Guța, dupa ce manelistul a dat lovitura pe TikTok. Mama unuia dintre copii spune ca a uitat de Alberto. Se pare ca aceste vorbe nu i-au picat bine deloc lui Nicolae Guța, care, așa cum era de așteptat, i-a dat și replica.

Scandal in familia lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt! Narcisa i-a acuzat pe parinții lui ca nu i-au platit inmormantarea: ”Sa justifice...” / FOTO

15:25, 16.04.2024 - Este scandal intre familia lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, și Narcisa, fosta iubita a baiatului. Tanara i-a acuzat pe parinții lui ca nu i-au platit inmormantarea, dupa ce tatal sau a acuzat-o ca a strans donații pentru familia lui, pe care nu le-au primit de la ea.

Imagini rare cu Nicolae Guța. Manelistul a dat o lecție de modestie, in vazul tuturor / FOTO

19:35, 27.03.2024 - Nicolae Guța a doborat orice record, in urma cu cateva zile, pe TikTok, atunci cand a strans o suma uriașa, dupa ultimul live. Chiar și așa, manelistul pare ca vrea sa ramana un om modest, lucru apreciat de fani.

Știrile Antena Stars. Narcisa Balaban tuna și fulgera! Bruneta lanseaza un nou atac dur la adresa lui Nicolae Guța: „Nimeni nu știe ce caracter infect ai” / VIDEO

17:45, 12.03.2024 - Narcisa Balaban lanseaza noi acuzații grave la adresa lui Nicolae Guța. Fosta partenera a interpretului de muzica de petrecere declara ca acesta vrea sa il intoarca pe Alberto, fiul pe care cei doi il au impreuna, impotriva sa. Iata declarațiile disperate ale Narcisei Balaban!

Cea mai cocheta pensionara din Vaslui s-a suparat pe autoritați: sta la un Adapost de Noapte, dar nu e lasata sa-și angajeze o… menajera!

01:35, 08.03.2024 - CONTROVERSA… Suparare la Adapostul de Noapte din municipiul Vaslui, acolo unde Geta Balan, un personaj feminin pitoresc, imposibil de trecut cu vederea pe strazile din oraș, locuiește de trei ani. Femeia in varsta de 70 de ani, pensionara și fara o locuința proprie, ocupa una din incaperile locației,…

Nicolae Guța, atac dur la adresa Narcisei Balaban. Ce spune manelistul despre talentul fiul sau in muzica: „Trebuie sa iți asumi!”

11:26, 05.03.2024 - Dupa declarațiile facute de Narcisa Balaban, Nicolae Guța a ieșit la atac și i-a prezentat fostei sale iubite adevarul despre situația fiul lor in ceea ce privește cariera muzicala. Iata ce spune artistul despre talentul pe care il are Alberto in muzica!

Xtra Night Show. Cat de greu este pentru Alberto sa fie baiatul lui Nicolae Guța. Adolescentul s-a lansat in muzica și merg impreuna la evenimente / VIDEO

09:45, 27.02.2024 - Fiul lui Nicolae Guța, Alberto, ii calca pe urme tatalui. Inca din copilarie avea o inclinație catre muzica, iar de curand a facut un pas important in acest sens, asta dupa ce a lansat o piesa in colaborare cu parintele lui.

Xtra Night Show. Ce parere are Nicolae Guța despre soția fiului sau, Alberto. Cat de bine se ințeleg manelistul și nora lui, Raluca: „Mi-a dat Dumnezeu” / VIDEO

23:40, 26.02.2024 - Dupa ce a surprins pe toata lumea cu cererea in casatorie pentru noua iubita, Nicolae Guța a vorbit și despre relația pe care fiul lui, Alberto, o are. Iata care este relația pe care o are manelistul cu nora sa!


Ce parere ai despre aceasta stire?