Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anunțat că cele două persoane dispărute în Vâlcea în urma inundațiilor au fost găsite decedate

Publicat:

a anunțat, joi seara, ca, din pacate, cele doua persoane date disparute in urma inundațiilor in județul Valcea au fost gasite decedate.

"In cursul zilei de astazi, cele doua persoane date disparute din localitatile Stoenesti si Stroesti au fost gasite, din pacate decedate". a spus Oprea, citat de Mediafax. 

Un barbat de 71 de ani a fost luat de viitura, marți. in Stroești, in timp ce un altul de 40 de ani a fost vazut de vecini luat tot de furia apelor, marți, in localitatea Stoenești. 

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin 12 persoane decedate și peste 50 disparute, dupa o alunecare de teren provocata de precipitații extreme in R.D. Congo

14:20, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unei ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, informeaza Agerpres, potrivit Reuters.

Noua persoane decedate și alte 15 disparute dupa un accident in Marea Mediterana

16:55, 11.04.2024 - Noua persoane, printre care și un bebelus, au murit si alte 15 sunt date disparute dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a rasturnat pe timp de furtuna in Marea Mediterana. Acest incident a fost anuntat joi, 11 aprilie, de catre paza de coasta italiana, informeaza News.ro, conform Reuters.

Cutremur de 7,4 in Taiwan. Cel puțin șapte persoane decedate, 700 ranite și 70 disparute

12:05, 03.04.2024 - Un cutremur puternic s-a inregistrat miercuri dimineața in estul Taiwanului. Cel puțin șapte persoane au murit, 700 au fost ranite și 70 sunt date disparute. Dintre cele peste o suta de cladiri avariate, cateva zeci sunt inclinate și pe punctul de a se prabuși.

VIDEO. Cutremur de 7,4 in Taiwan. Cel puțin șapte persoane decedate, 700 ranite și 70 disparute

11:06, 03.04.2024 - Un cutremur puternic s-a inregistrat miercuri dimineața in estul Taiwanului. Cel puțin șapte persoane au murit, 700 au fost ranite și 70 sunt date disparute. Dintre cele peste o suta de cladiri avariate, cateva zeci sunt inclinate și pe punctul de a se prabuși.

Percheziții DNA intr-un dosar care vizeaza tranzacții cu apartamente insușite cu acte false de la persoane decedate

11:05, 13.03.2024 - Procurorii DNA fac, miercuri, perchezitii in municipiul Bucuresti si in doua judete, la persoane suspectate de insusirea nelegala a unor bunuri imobile, care au apartinut unor persoane decedate. Faptele s-au petrecut incepand din anul 2018, mostenitorii legali fiind prejudiciati.  Potrivit DNA, procurorii…

Descoperire șocanta intr-o locuința din Vaslui. Trei persoane, gasite decedate, de cateva zile, in propria casa

13:25, 10.02.2024 - Polițiștii au facut o descoperire șocanta intr-o comuna din județul Vaslui. Trupurile a trei persoane decedate au fost gasite chiar in propria locuința. Nu se știe caua exacta a morții, iar anchetatorii au inceput cercetarile pentru a afla ce s-a intamplat.

VIDEO. Cinci persoane arestate dupa ce șase cadavre au fost gasite in California

16:35, 30.01.2024 - Cinci suspecți au fost arestați in cazul impușcaturilor fatale asupra a șase persoane ale caror cadavre au fost gasite saptamana trecuta impraștiate intr-un loc pustiu din deșertul Mojave din California, a anunțat Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino. Sergentul Michael Warrick a declarat…

UPDATE Doua persoane, gasite decedate intr-o locuinta din Campenita

07:05, 27.01.2024 - Inspectoratul de Politie Judetean Mures a informat astazi ca politistii Sectiei 3 Politie Rurala Raciu au fost sesizati in aceasta dimineața cu privire la faptul ca, la o locuinta din Campenita, doua persoane au fost gasite decedate. La fata locului s-a deplasat echipa operativa formata din politisti…


Ce parere ai despre aceasta stire?