Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vedeţi cum se intervine în cazul unui accident de motocicletă, azi, la Aeroport

Publicat:

Prima manifestare in cadrul campaniei organizate de Aeroport are loc astazi, 25 iulie, in parcarea aerogarii. Se face o demonstratie a unei actiuni de descarcerare in cazul unui accident de motocicleta. Sambata va fi organizat un mars al motociclistilor spre aerogara, de la ora 13, urmat de o demonstratie sportiva pe pista veche a Aeroportului, cu accesul publicului pe la cladirea . Evenimentul se va incheia, in parcarea noua a Aeroportul (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Accident rutier grav, pe A1: victime incarcerate și 4 mașini implicate; intervine elicopterul SMURD

13:41, 18.04.2024 - Pompierii sibieni intervin de urgența la un accident rutier pe A1 la un accident rutier in care sunt implicate mai multe mașini. Din primele informații exista o victima incarcerata și alte doua victime care au nevoie de asistența medicala. A fost chemat și elicopterul SMURD.

Accident grav langa Cluj Arena! Impact dur intre un autoturism și o motocicleta! (UPDATE)

13:30, 12.04.2024 - Un impact violent s-a produs in aceasta dimineața in zona Cluj Arena intre un autoturism și o motocicleta. La fața locului se afla mai multe echipaje de prim ajutor, poliția și pompierii. Din primele date, incidentul rutier a avut loc la intrare in parcarea de la Radisson Blu, langa Cluj Arena. O persoana…

Accident cu o motocicleta pe strada Avram Iancu - FOTO

00:20, 04.04.2024 - Un accident de circulație in care a fost implicata o motocicleta s-a produs miercuri seara, pe strada Avram Iancu. ”Echipajele noastre au gasit la fața locului doar o motocicleta avariata. O femeie și o minora de aproximativ 10 ani primesc ingrijiri medicale din partea echipajului SMURD și vor fi…

Motociclist implicat intr-un accident primește ingrijiri de la echipajul SMURD! (UPDATE)

13:25, 29.03.2024 - Un accident rutier s-a produs de puțin timp la Cluj-Napoca pe strada Septimiu Albinii. Impactul a survenit intre un autoturism și o motocicleta. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin in aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Septimiu Albinii. „Din primele date,…

Accident auto? Stai „Fara Grija”, rezolvam noi cazul!

11:00, 14.03.2024 - In fiecare an, aproximativ 400.000 de romani sunt implicați in incidente rutiere care presupun daune RCA. In aceste situații, rezolvarea rapida, ușoara și ajutorul adecvat din punct de vedere juridic dar și practic (tractare, mașina la schimb), sunt esențiale.

Accident cu o victima la ieșirea din parcarea unui centru comercial din Timișoara

19:00, 07.03.2024 - Accident cu o victima, joi seara, la Timișoara. Un barbat, in varsta de 56 de ani, in incercarea de a parasi parcarea unui centru comercial ar fi intrat in coliziune cu un autoturism condus de catre un barbat de 33 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?