Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român şi-a dat foc în plină stradă, în Italia, după ce s-a certat cu iubita

Publicat:

In noaptea de joi spre vineri, dupa ce s-a certat cu iubita, un roman a recurs la un gest socant. A mers la casa iubitei sale din Melegnano, Milano si in jurul orei 04:00, si-a dat foc cu ajutorul unei canistre de benzina.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație incredibila in dosarul „bombardierilor” care s-au filmat in timp ce au comis un atac armat in plina strada / Ba iertat, ba arestat!

22:45, 18.04.2024 - Unul dintre cei trei „șmecheri” arestați, miercuri, pentru un atac cu arme albe comis in Sectorul 3, purta brațara de monitorizare, fiindca a terorizat o eleva, dupa ce a fost iertat de procurori.

Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru, in Italia! Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata

13:05, 05.04.2024 - Un caz șocant a avut loc in Italia! Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru. Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata pe caldaram. Iata ce a transmis presa internaționala cu privire la acest incident care a șocat pe toata lumea!

Șocant! Adolescent roman, gasit mort in Italia. Provocarea online, extrem de periculoasa, care i-ar fi adus sfarșitul

18:55, 01.04.2024 - Șocant! Adolescent roman, gasit mort in Italia. Provocarea online, extrem de periculoasa, care i-ar fi adus sfarșitulUn adolescent roman de 16 ani a fost gasit mort in Italia, langa calculatorul sau. Descoperirea macabra a fost facuta chiar de catre fratele sau, cu 4 ani mai mic.Anchetatorii…

Roman din Italia, prins conducand pe contrasens, baut, fara permis și vorbind la telefon

07:20, 01.04.2024 - Un roman, de 28 de ani, din italia, a primit o amenda usturatoare și a ramas fara mașina dupa ce a condus beat, fara permis, pe contrasens și vorbind la telefon. Incidentul s-a produs sambata noapte, in jurul orei 1.00. Localnicii din Legnano, un orasel de langa Milano, au sunat la politie dupa ce au…

Roman din Italia, prins conducand pe contrasens, baut, fara permis și vorbind la telefon

20:50, 31.03.2024 - Un roman, de 28 de ani, din italia, a primit o amenda usturatoare și a ramas fara mașina dupa ce a condus beat, fara permis, pe contrasens și vorbind la telefon. Incidentul s-a produs sambata noapte, in jurul orei 1.00. Localnicii din Legnano, un orasel de langa Milano, au sunat la politie dupa ce au…

Tanar filmat in timp ce trage cu pistolul in plina strada, in Reșița. Politistii s-au autosesizat

17:45, 25.03.2024 - Un tanar de 20 de ani s-a filmat in timp ce tragea focuri de arma pe o strada din municipiul Reșița, județul Caraș-Severin. Ulterior, acesta a postat videoclipul online, iar polițiștii au deschis o ancheta.

Un „barbat” din Alba și-a trantit iubita la pamant in plina strada

12:30, 22.02.2024 - La data de 21 februarie 2024, in jurul orei 11.15, polițiștii Postului de Poliție Santimbru au fost sesizați cu privire la faptul ca pe o strada din localitatea Dumitra, comuna Santimbru, o femeie ar fi fost agresata. Din primele cercetari efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat…

Constanțean cautat de polițiștii din Valcea. Și-a injunghiat și batut crunt iubita, in plina strada

17:11, 08.02.2024 - O femeie, victima a unei agresiuni, a sunat joi, 8 februarie 2024, la 112 pentru a cere ajutor. Ulterior s-a aflat ca cel care a maltratat-o era chiar iubitul acesteia. Poliția Ramnicu Valcea a inceput o ancheta penala.


Ce parere ai despre aceasta stire?