Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un pod s-a prăbuşit în Belgia, blocând transportul pe canalul Bruxelles-Willebroek

Publicat:

Circulatia navelor pe canalul Bruxelles-Willebroek, situat in nordul capitalei belgiene, este intrerupta joi, din cauza unui pod care s-a prabusit dupa ce a fost izbit de o ambarcatiune in apropierea orasului Grimbergen, informeaza politia locala, citata de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Partea superioara a turnului de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei

23:05, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al Rusiei asupra acestei infrastructuri de televiziune.

O parte din turnul de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei VIDEO

20:16, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al RusieI.

FMI: Italia si Franta trebuie sa reduca cheltuielile mai rapid, dar Germania trebuie sa stimuleze cresterea economica

08:01, 22.04.2024 - Ministrii de Finante din intreaga lume s-au aflat la Washington saptamana trecuta pentru a compara date si pentru a-i asculta pe expertii FMI si Bancii Mondiale despre subiecte care variaza de la politica fiscala la cresterea globala si pentru a ajuta tarile mai sarace. Desi sfaturile FMI nu sunt obligatorii…

Circulația pe unele strazi din centrul capitalei, sistata parțial maine: Trasportul va fi redirecționat

10:10, 29.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca sambata, 30 martie, in intervalul orelor: 10:00 - 14:00, va fi parțial sistata, pe o singura banda, circulația rutiera pe unele strazi din centrul capitalei. Transportul va fi redirecționat.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 740 | Podul Kerci din Crimeea, inchis pentru a doua zi la rand. Bilanțul victimelor in urma atacului cu drone din Odesa

07:26, 04.03.2024 - Autoritațile pro-ruse din peninsula Crimeea au inchis traficul pe podul Kerci, la primele ore ale zilei de luni. Circulația pe acest pod a mai fost inchisa și in noaptea de sambata spre duminica, pe fondul unor explozii din orașul de pe coasta estica Feodosia. Deocamdata, autoritațile pro-ruse nu au…

Klaus Iohannis, despre protestele fermierilor: „Culoarele solidaritații cu Ucraina nu afecteaza agricultura din Romania”

11:45, 01.02.2024 - Problemele fermierilor din Romania sunt similare cu cele ale celor europeni, motiv pentru care manifestațiile au loc in multiple țari din UE, iar Comisia Europeana va trebui sa vina acum cu soluții, a declarat joi Klaus Iohannis cu ocazia unei conferințe de presa susținuta la Consiliul European de la…

Portugalia da fermierilor un ajutor de urgența, in incercarea de a evita proteste ca in Franța și Belgia

20:55, 31.01.2024 - Guvernul interimar al Portugaliei a anunțat miercuri un pachet de ajutor de urgența in valoare de 500 de milioane de euro pentru fermieri, incercand astfel sa evite proteste așa cum sunt in Franța și in alte parți ale Europei, transmite Reuters.

Ikea scade mii de prețuri la nivelul din 2016, sperand ca va crește vanzarile

16:26, 29.01.2024 - Ikea a decis sa reduca prețurile la unele produse pe o serie de piete, inclusiv Belgia, Canada si India, in incercarea de a inversa majorarile pe care le-a introdus in 2022, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?