Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un editorialist cunoscut s-a saturat sa mai scrie despre 'ce nu avem'. 'Azi spun STOP!'

Publicat:

Asa cum fotbalistii isi pun ghetele-n cui, tot asa un editorialist popular in randul microbistilor, si nu numai, a decis sa puna penita in toc si sa renunte sa mai scrie despre fotbalul romanesc.  Satul, ca multi altii dintre noi, de toate scandalurile si matrapazlacurile, care au macinat si denigrat frumusetea si valoarea acestui sport pe plaiurile mioritice, jurnalistul renunta sa mai scrie.

Citește și: N-ai mai vazut așa miri! Mireasa, ca mireasa, dar mirele… / FOTO

"Fotbalul romanesc nu poate sa se scufunde mai jos. A sarit de pe un pod construit peste tradiții direct in mijlocul…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Rednic scrie istorie in fotbalul romanesc. „Au fost momente in care imi doream sa-mi dau demisia, sa ma retrag“ FOTO VIDEO

10:20, 07.05.2024 - A fost bucurie mare pe stadionul din Arad luni, 6 mai 2024. Mircea Rednic scrie istoria postrevoluționara a Batranei Doamne a fotbalului romanesc. Peste 10.000 de spectatori au aplaudat la scena deschisa spectacolul fotbalistic.

Fost campion cu Steaua, laude pentru FCSB dupa caștigarea campionatului: „El e cel mai bun din fotbalul romanesc”

11:50, 28.04.2024 - FCSB e campioana Romaniei, iar reacțiile nu au incetat sa apara din fotbalul romanesc. Adrian Ilie (50 de ani), de trei ori campion cu Steaua la mijlocul anilor 1990, a ținut sa felicite formația pregatita de Elias Charalambous pentru aceasta performanța. „Cobra” a facut o analiza a sezonului facut…

Viața in comunitațile muribunde ale țarii. Satul romanesc, pe cale de dispariție VIDEO

11:40, 18.04.2024 - Populația Romaniei scade de la an la an și, din pacate, declinul demografic, un fenomen ingrijorator, este agravat de un altul. Vorbim despre imbatranirea populației, o tendința greu de stavilit care se simte mai mult in localitațile rurale.

Salariul cu care Dan Petrescu ar fi fost ademenit sa revina in fotbalul romanesc

18:20, 08.04.2024 - ​Ramas liber de contract dupa desparțirea de sud-coreenii de la Jeonbuk Hyundai Motors, Dan Petrescu este tot mai aproape de revenirea la CFR Cluj. Antrenorul ar fi fost ademenit cu un salariu uriaș.

Reverența lui Curelea, dupa remiza contra Italiei: „Este bine pentru fotbalul romanesc!”

22:20, 21.03.2024 - Romania U20 și Italia U20 au remizat, scor 0-0, intr-un meci din cadrul Elite League. Selecționerul Costin Curelea (39 de ani) a laudat soliditatea defensiva a „tricolorilor”. La Targoviște, in fața a peste 7.000 de spectatori, Romania a scos o remiza „alba” in fața liderului din Elite League. Costin…

Narcis Raducan semnaleaza anomalia din fotbalul romanesc: „E o nebunie! Trebuie oprita urgent”

17:36, 16.03.2024 - Narcis Raducan (49 de ani) este indignat de situația din liga secunda. In play-off s-au calificat doua formații fara drept de promovare, CSC Șelimbar și Corvinul Hunedoara. Sezonul regulat din Liga 2 s-a incheiat astazi. Gloria Buzau a obținut ultimul loc de play-off și le va infrunta in faza finala…

Cunoscut antrenor din fotbalul romanesc, șantajat de un barbat. Ce suma i-a fost ceruta tehnicianului

08:30, 02.03.2024 - Cunoscut antrenor din fotbalul romanesc a fost șantajat de un barbat. Acesta a fost condamnat la trei ani de inchisoare, dupa ce a recurs la acest gest fața de tehnician. Iata suma ceruta de antrenor in schimbul celor intamplate!

Ciolacu: Satul romanesc trebuie conservat, salvat si dezvoltat

18:40, 13.02.2024 - Satul romanesc trebuie conservat, salvat si dezvoltat, a spus, marti, premierul Marcel Ciolacu, care a subliniat ca acesta nu va fi repopulat daca nu va exista o coerenta administrativa in ceea ce priveste serviciile publice.


Ce parere ai despre aceasta stire?