Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un chinez însurat de 10 ani a aflat că este femeie când l-au apucat durerile menstruale

Publicat:

Chen, in varsta de 44 de ani, din provincia chineza Zhejiang, credea ca durerile menstruale erau dureri de stomac, iar urinarile cu sange pe care le avea periodic nu i-au dat nimic de banuit. In urma unei radiografii, medicii au constatat cu stupoare ca barbatul are, pe langa penis, un ”set” complet si sanatos de organe de reproducere feminine.    Chen este casatorit de 10 ani. Pe langa faptul ca are atat organe masculine, cat si feminine, medicii au descoperit, in urma unor analize mai amanuntite, ca barbatul avea cromozomi sexuali feminini, ceea ce inseamna ca acesta este, din punct…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a fost salvata de la moarte cu un rinichi de porc. A doua operație de acest tip la nivel mondial

22:10, 25.04.2024 - O noua șansa la viațaSufocata de insuficiența renala in stadiu terminal și insuficiența cardiaca, Lisa Pisano era intr-o situație disperata dupa ce fusese exclusa de pe lista de așteptare pentru un transplant uman. „Tot ceea ce imi doresc este oportunitatea de a avea o viața mai buna. Dupa ce am fost…

O femeie, injunghiata de un barbat de 73 de ani, in Centrul Vechi din București! Cum a incercat agresorul sa se apere: „A spus ca l-au apucat...”

14:11, 24.04.2024 - O scena șocanta a tulburat liniștea Centrului Vechi din București. O femeie a cazut victima unui atac brutal, fiind injunghiata in fața unui magazin. Agresorul, un barbat in varsta de 73 de ani, a incercat sa-și justifice gestul șocant.

Femeie dezmembrata descoperita langa autostrada A1 a fost identificata

20:25, 09.04.2024 - Criminalistii au solicitat realizarea de expertize genetice pentru stabilirea cu certitudine a identitatii persoanei al carei trup neinsufletit a fost descoperit, vineri, 5 aprilie 2024, pe un camp, in apropierea bretelei rutiere care duce catre A1, in zona satului Olteni, din comuna Uliești.

OPORTUNITAȚI REVOLUȚIONARE Transplantul de rinichi de la porci modificați genetic

09:10, 22.03.2024 - Cu peste 100.000 de persoane așteptand un transplant de organe doar in Statele Unite, rinichiul este printre cele mai solicitate organe. The post OPORTUNITAȚI REVOLUȚIONARE Transplantul de rinichi de la porci modificați genetic first appeared on Informatia Zilei .

Medicii pensionari revin in spitale: ”Suntem la nivel de avarie”

13:05, 01.03.2024 - Activitatea spitalelor din orasele mici din tara este asigurata de medicii pensionari. Doctorii tineri, proaspat intrati in sistem, se orienteaza spre unitati medicale mai mari din municipii mai dezvoltate.

Femeie data disparuta, gasita inconstienta langa o padure

15:46, 29.02.2024 - O femeie, doctorita de profesie, data disparuta de tatal ei, a fost gasita de politisti pe un camp din zona unei paduri de langa parcul Bragadiru. Miercuri, la ora 16.15, tatal femeii a anunțat la 112 ca aceasta a plecat de acasa de cinci ore și nu mai știe nimic de ea. Polițiștii s-au mobilizat rapid,…

Clipe de cumpana pentru doctorii Andreea și Cosmin Ursachescu. Accident grav in Dubai

11:55, 25.02.2024 - Medicii buzoieni Andreea și Cosmin Ursachescu au fost implicați intr-un grav accident rutier in Dubai, unde se aflau im concediu, alaturi de o alta familie fe doctori din Vaslui. Ei se aflau intr-un microbuz, cand au fost loviți de un camion. Cei doi doctori buzoieni, dar și unul din Vaslui, au fost…

Japonia a clonat in premiera porci modificați genetic pentru transplanturi de organe la om

15:45, 13.02.2024 - ​Oamenii de stiinta de la compania PorMedTec Tokyo apartinand Universitatii Meiji din Tokyo au creat pentru prima data in Japonia, alaturi de compania americana de biotehnologie eGenesis, porci modificati genetic pentru transplanturi de celule si organe la om, transmit EFE și Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?