Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un celebru cântăreţ este în doliu! Soţia lui a pierdut lupta cu cancerul

Publicat:

Sotia cantaretului Paul Young, Stacey, a murit la varsta de 52 de ani, dupa doi ani de lupta cu o forma agresiva de cancer. Vestea a fost data de catre familie, printr-un comunicat public.

a anuntat, astazi, ca sotia sa, , din pacate, a murit dupa o lupta de doi ani cu cancerul pe creier. Stacey a murit in pace, acasa, inconjurata de familie, prieteni si de cei patru copii: Levi, Layla, Grady si Jude” arata comunicatul.

Paul Young a cunoscut-o pe Stacey la filmarea videoclipului pentru cel de-al doilea single al sau, in anul 1983 si s-au casatorit…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu la Dinamo: Un legendar jucator a murit, dupa zeci de zile in care a stat in spital

16:55, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo! Un important jucator al legendarei echipe a muri! Vestea a fost data de echipa! Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s-a stins din viața la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost ținut in viața cu ajutorul aparatelor.

Doliu la Teatrul de Comedie! Regizoarea a murit la doar 37 de ani / Foto

08:35, 27.03.2024 - Doliu la Teatrul de Comedie! Regizoarea a murit la doar 37 de ani. Cum a reacționat Maia MorgensternMarina Malaia, regizor tehnic, a murit ieri, la varsta de numai 37 de ani, dupa o lupta cu o boala necruțatoare.„Anunțam cu regret ca inca un membru a mai parasit familia Teatrului de Comedie!…

Doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur

23:00, 20.03.2024 - Este zi de doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur. El s-a stins din viața la frumoasa varsta de 92 de ani. Vestea trista despre trecerea in neființa a fostului jucator de fotbal a fost facuta de FC Rapid 1923, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Un fost premier olandez și soția sa au murit impreuna prin eutanasie

23:45, 10.02.2024 - Dries Van Agt a fost prim-ministru intre 1977 și 1982 și primul lider al partidului Apelul Creștin Democrat și, deși a fost catolic, a ales sa moara prin eutanasie pe 5 februarie alaturi de soția sa, Eugenie, cu care s-a casatorit in 1958, noteaza The Guardian.  Vestea morții cuplului a fost anunțata…

Doliu in fotbalul romanesc! Unul dintre cei mai apreciați atacanți a murit / FOTO

11:45, 06.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Unul dintre cei mai apreciați atacanți s-a stins din viața. Vestea trista a fost transmisa printr-o postare pe o rețea de socializare. Fostul sportiv a reușit sa ajunga chiar și in semifinalele Cupei Campionilor Europeni.


Ce parere ai despre aceasta stire?