Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Superstiții de 1 aprilie. Ce nu e bine să faci de Ziua Păcălelilor

Publicat:
Superstiții de 1 aprilie. Ce nu e bine să faci de Ziua Păcălelilor

Superstiții de 1 aprilie. Ce nu e bine sa faci de . Ziua de 1 aprilie este ziua pacalelilor. Ce nu e bine sa faci astazi? In primul rand deja se știe ca de 1 aprilie se fac farse. Pe de alta parte, acestea nu se fac oricand, conform superstițiilor. Exista mai multe lucruri pe care nu e bine sa le faci de 1 aprilie. Se spune ca ramai fara noroc in cazul in acre nu ții cont de reguli. Spre exemplu, glumele nu trebuie facute dupa ora 12:00, ci doar dimineața. Se spune ca pacalelile facute dupa ora pranzului ii vor aduce celui care le-a pus in scena 12 luni fara noroc. Superstiții…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol si foto: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce 1 aprilie este Ziua Pacalelilor? De unde a aparut obiceiul de a face farse in aceasta zi

14:40, 31.03.2024 - Ziua Pacalelilor are o istorie indelungata, veche de cateva secole. Ziua de 1 aprilie este considerata cea mai amuzanta din an, fiind un prilej ca oamenii sa ii poata pacali pe cei dragi. Pe aceasta data, totul devine posibil, oricine poate deveni ținta unei glume și orice veste este tratata cu scepticism.…

1 aprilie, Ziua Pacalelilor: Vezi aici cele mai tari farse facute de-a lungul timpului

19:40, 28.03.2024 - 1 aprilie este ziua in care oamenii din intreaga lume se distreaza, iși folosesc imaginația și iși pun creativitatea la treaba pentru a pregati cele mai tari pacaleli. Aceasta tradiție a fost adoptata de multe culturi și este celebrata in moduri diferite in funcție de țara și de obiceiurile locale.…

Orașe ideale pentru deschiderea unui start-up. Locul pe care se situeaza Bucureștiul

20:30, 26.03.2024 - Un recent raport realizat de compania de formare The Knowledge Academy din Marea Britanie a desemnat Parisul drept cel mai prielnic oraș pentru start-up-uri, urmat indeaproape de Madrid și Barcelona. Raportul a evaluat diverse orașe pe o scara de la 0 la 10, ținand cont de factori precum disponibilitatea…

Cat va costa mielul de Paste? Estimarile facute de ministrul Agriculturii – VIDEO

12:56, 23.03.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a fost intrebat in emisiunea Insider politic, difuzata sambata la Prima TV, cat va costa kilogramul de carne de miel in apropierea Pastelui. ”Nu pot sa dau un pret estimat, pentru ca vreau sa fie o piata corecta a vanzarii carnii de miel in perioada sarbatorilor…

STUDIU: 594.070 RON costa creșterea unui copil nascut in 2024

12:10, 20.03.2024 - Creșterea unui copil e o responsabilitate. In primul semestru din 2023 s-au nascut puțin peste 73.000 de copii in Romania, cel mai mic numar de copii nou-nascuți din ultimii 145 de ani, scrie clubulcopiilor.ro . Acest record negativ nu este o anomalie, ci o continuare a declinului demografic accentuat,…

Revoluție in facturile de gaze: Prețurile pentru populație ar urma sa scada incepand de luna viitoare

19:46, 15.03.2024 - Prețul maxim plafonat al gazelor nu va fi redus sub valoarea de 0,31 lei/kWh (319 lei/MWh), insa ajustarile legislative propuse in prezent, odata ce vor fi adoptate de Guvern, vor duce la o scadere a prețului efectiv platit de catre populație incepand cu data de 1 aprilie.Momentan, clienții casnici…

Rezultate Liga Campionilor. Victorii pentru Bayern Munchen și PSG, care merg mai departe in sferturile Champions League

03:00, 06.03.2024 - Bayern Munchen s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Lazio Roma cu scorul de 3-0, marti seara, pe Allianz Arena, in mansa secunda a optimilor de finala. La partida din Spania, Mbappe a marcat ambele goluri ale parizienilor, care au obținut și ei…

Amprentele pot fi recreate din sunete facute la atingerea ecranului

09:00, 21.02.2024 - Avertizarea vine din partea unei echipe de cercetatori americani si chinezi, care tocmai au publicat o cercetare in acest sens. Swipe-ul (miscarea degetului pe ecran) emite sunete specifice, iar pe baza acestor sunete, pot fi recreate amprentele degetelor, care pot fi folosite pentru deblocarea dispozitivelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?