Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

“Sultana Hatice” din “Suleyman Magnificul”: “Nu mai vreau sa sufar!”

Publicat:

, interpreta sultanei Hatice din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, pune piciorul in prag. Dupa ce, ani la rand, a fost obligata de scenariul serialului “Suleyman Magnificul” sa planga pe la colturi, sa sufere si sa se afle in razboi cu toata lumea, Selma crede ca a venit momentul unei schimbari. “Nu mai [...] “” din “Suleyman Magnificul”: “Nu mai vreau sa sufar!”

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Povestea emoționanta a lui Toto, cațelul care și-a pazit doua zile stapana decedata. „Sufera el, sufar și eu“

14:06, 08.03.2024 - Toto a ramas singur intr-un apartament din Galați, dupa ce ambii stapani i-au murit. Acum este singur, debusolat și trist și iși cauta o familie. „Ma sufoc cand vad cum ma privește trist”, povestește Corina Grigore, de la Asociația „Ajutați-l pe Labuș“.

Oana Ionița are un nou iubit, la un an de la anunțul divorțului. Barbatul i-a cunoscut deja copiii: „Poate ma voi recasatori”

11:55, 24.02.2024 - Oana Ionița a confirmat pentru playtech.ro ca are un nou iubit și ca și-a refacut viața dupa divorțul de Florin Budnaru, barbatul cu care are un copil. Fosta bebelușa de la „Cronica Carcotașilor” a marturisit și ca este pregatita sa imbrace din nou rochia de mireasa.Recent, Oana Ionița a fost prezenta…

Oana Ionița a izbucnit in lacrimi la TV. Suferința prin care trece dupa divorț: „Am facut o convenție pe care acum o regret”

10:40, 22.02.2024 - Oana Ionița și Florin Budnaru au divorțat oficial dupa 10 ani de casnicie. Invitata in emisiunea lui Cristi Brancu, fosta bebelușa de la „Cronica Carcotașilor” a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre situația grea prin care trece.In primavara anului trecut, Oana Ionița anunța ca divorțeaza de soțul…

Banc: "Sufar de o amnezie, aud ceva si uit!" Continuarea iți va aduce zambetul pe buze

15:35, 18.02.2024 - Este weekend și, cu siguranța, ai o stare de bine! Daca ești relaxat și vrei sa te delectezi cu o serie de glume care sa-ți aduca zambetul pe buze, noi iți prezentam cele mai amuzante bancuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?