Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studenții timișoreni, încurajați să facă o faptă bună. Cum pot aduce zâmbetul pe buzele unor copii de la un orfelinat din județ

Publicat:

Studenții timișoreni sunt incurajați sa faca o fapta buna pentru zeci de micuți simpatici de la o casa de copii din județ. Articolul Studenții timișoreni, incurajați sa faca o fapta buna. Cum pot aduce zambetul pe buzele unor copii de la un orfelinat din județ a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Casatoria nu e așa cum ma așteptam..." Bancul care iți va aduce zambetul pe buze

08:20, 22.04.2024 - E luni, iar daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, ai ajuns in locul potrivit. Glumele din randurile de mai jos te vor ajuta sa te binedispui și sa ai un vibe bun, chiar daca saptamana de lucru abia a inceput, iar vremea e ploioasa.

Banc: "Sa zicem ca ai 5.000 de euro..." Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

23:40, 13.04.2024 - Daca vrei sa te binedispui puțin in aceasta seara de sambata, și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam in randurile de mai jos cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze.

Banc: ”Interviu la teatru cu un actor” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

09:35, 06.04.2024 - Este weekend și avem timp liber pentru ceea ce ne dorim. Putem face activitațile preferate sau petrecem timp cu familia. Indiferent de ce alegi, un lucru nu trebuie sa lipseasca deloc și anume glumele haioase. Ele te vor face sa razi și iți vor oferi o stare de bine toata ziua.

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Romania, din nou pe buzele rusilor. Ce acuzatii ne aduce Lavrov. Ministrul rus de Externe ameninta Moldova

23:05, 02.03.2024 - Romania a ajuns din nou subiect de discuție in randul rușilor, așa cum ne-am obișnuit. In cadrul unei declarații oficiale susținute in Turcia, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a facut o serie de afirmații referitoare la situația politica din Republica Moldova. Potrivit informațiilor furnizate…

Banc: "Sufar de o amnezie, aud ceva si uit!" Continuarea iți va aduce zambetul pe buze

15:35, 18.02.2024 - Este weekend și, cu siguranța, ai o stare de bine! Daca ești relaxat și vrei sa te delectezi cu o serie de glume care sa-ți aduca zambetul pe buze, noi iți prezentam cele mai amuzante bancuri.

Banc: ”O femeie vrea sa divorteze de sotul ei”. Continuarea glumei iți va aduce zambetul pe buze

09:05, 05.02.2024 - Ne aflam in prima zi din saptamana și e nevoie sa o incepem așa cum se cuvine. Cateva bancuri haioase ne vor face ziua de luni mult mai buna și vor starni hohote de ras. Situațiile hilare in care ajung personajele te mai vor, te vor amuza pe cinste.

DSP Neamt anunta primul caz de rujeola din judet, la un copil nevaccinat din Roman

15:50, 29.01.2024 - Directia de Sanatate Publica (DSP) Neamt a anuntat, luni, primul caz de rujeola din judet, acesta fiind inregistrat saptamana trecuta la un copil in varsta de 3 ani, din municipiul Roman. ‘Copilul este nevaccinat ROR si a fost internat la Spitalul Municipal de Urgenta Roman, pentru simptome de rujeola.…


Ce parere ai despre aceasta stire?