Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Italia a decretat STARE DE URGENȚĂ, după explozia de la terminalul de gaze din Austria

Publicat:

Italia va declara starea de urgenta cu privire la livrarile de energie, dupa explozia de la terminalul de gaze de la Baumgarten, estul Austriei, a declarat marti ministrul italian al Industriei, , transmite Reuters.

O explozie survenita marti dimineata la terminalul de gaze din Baumgarten, in estul Austriei, s-a soldat cu un mort si ranirea mai multor persoane. Explozia, ale carei cauze nu au fost deocamdata identificate, s-a produs la ora 8:45 (7:45 GMT) si a fost urmata de un incendiu, scrie agerpres.ro.

Citește și: MAI face un apel pentru polițistul lovit cu sabia…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stare de urgența in estul Rusiei, dupa ce a fost descoperita o „sursa de radiații"

15:35, 05.04.2024 - Autoritațile din orașul Khabarovsk, situat in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgența intr-o zona in care a fost descoperita o „sursa de radiații”, a anunțat vineri agenția de presa TASS, preluata de Reuters, scrie hotnews.ro .

O nava de croaziera din Bulgaria s-a izbit de un zid pe Dunare, in Austria. 11 oameni au fost duși la spital

12:20, 30.03.2024 - Unsprezece persoane au fost ranite atunci cand o nava de croaziera bulgara s-a izbit in cursul nopții de un zid de beton intr-o ecluza de pe Dunare, in orașul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anunțat sambata poliția locala, conform Reuters.

Accident pe Dunare: O nava de croaziera bulgara s-a izbit de o ecluza, in Austria. 11 persoane au fost ranite

10:55, 30.03.2024 - 11 persoane au fost ranite dupa ce o nava de croaziera a Bulgariei s-a izbit intr-un zid de beton al unei ecluze pe Dunare, in orasul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anuntat politia locala sambata, informeaza Reuters.

Selecționerul a lasat 3 jucatori in afara lotului din cauza scandarilor homofobe!

22:31, 13.03.2024 - Ralf Rangnick (65 de ani), selecționerul Austriei, a lasat 3 fotbaliști in afara lotului pentru meciurile din aceasta luna cu Slovacia (23 martie) și Turcia (26). Pe 25 februarie, Rapid Viena a caștigat derby-ul local cu Austria, 3-0. Dupa meci, cațiva dintre jucatorii echipei invingatoare, printre…

Țarile UE s-au imparțit in doua tabere 'pentru' și 'impotriva' energiei nucleare. Cu cine s-a aliat Romania

00:00, 07.03.2024 - Statele membre ale UE au poziții divergente cu privire la energia nucleara: o tabara, condusa de Franța, insista pentru promovarea tehnologiei, iar cealalta, condusa de Germania și Austria, susține in schimb ca sursele de energie regenerabila (SRE) ar trebui sa fie prioritare, transmite Reuters, conform…

Polonia va pune capat controalelor la granita cu Slovacia, ca urmare a imbunatatirii situatiei migratiei

14:40, 01.03.2024 - Polonia va pune capat controalelor la granita cu Slovacia sambata la miezul noptii, a anuntat Ministerul de Interne polonez, pe fondul unei scaderi a amenintarii migratiei ilegale, relateaza vineri Reuters, potrivit Agerpres. Slovacia este o tara de tranzit pentru migranti, majoritatea proveniti…

Stare de urgența in California din cauza unei vijelii cu forța unui uragan. Inundații in Los Angeles: "O furtuna istorica"

14:45, 05.02.2024 - Ploi abundente si vant cu forta unui uragan au lovit mare parte din statul american California, și au lasat fara curent electric 900.000 de clienti. Meteorologii se asteapta ca furtuna sa continue și sa afecteze mari orașe in urmatoarele doua zile din cauza inundatiilor, scrie Reuters. Guvernatorul…

Portugalia da fermierilor un ajutor de urgența, in incercarea de a evita proteste ca in Franța și Belgia

20:55, 31.01.2024 - Guvernul interimar al Portugaliei a anunțat miercuri un pachet de ajutor de urgența in valoare de 500 de milioane de euro pentru fermieri, incercand astfel sa evite proteste așa cum sunt in Franța și in alte parți ale Europei, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?