Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, găsită moartă în casă

Publicat:
SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, găsită moartă în casă

Joi, 18 aprilie 2024, in jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați... The post SINUCIDERE? Femeie din Satu Mare, gasita moarta in casa first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

GEST INCREDIBIL Un satmarean a predat poliției o suma de bani gasita la mall

22:31, 10.04.2024 - Marți, 9 aprilie, in jurul orei 17.20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați de... The post GEST INCREDIBIL Un satmarean a predat poliției o suma de bani gasita la mall first appeared on Informatia Zilei .

INFRACȚIUNE Nou-nascut gasit decedat, pe un teren situat in afara localitații Turț

19:00, 07.04.2024 - La data de 7 aprilie a.c., in jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul ca un nou-nascut ar fi fost gasit decedat, pe un teren situat in afara localitații Turț. The post INFRACȚIUNE Nou-nascut gasit decedat, pe un teren situat…

Pitești: Femeie gasita moarta in casa

19:40, 24.03.2024 - O femeie de 75 de ani din Pitești a fost gasita fara suflare in propria casa. Aceasta locuia intr-un apartament situat la etajul doi al unui bloc din cartierul Prundu. Citește și: Catalin Cirstoiu, candidatul comun al PSD si PNL la Primaria Capitalei, a marturisit ca este supravietuitor de cancer Femeia…

Moarte misterioasa la Timișoara – o femeie disparuta de cateva zile a fost gasita moarta

22:10, 19.03.2024 - Descoperire macabra la Timișoara. La data de 19 martie a.c., in jurul orei 19:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați de catre o femeie cu privire la faptul ca de mai multe zile nu poate lua legatura cu fiica sa. Polițiștii s-au deplasat de urgența la fața locului, unde au constatat faptul…

ACȚIUNI IPJ SATU MARE Acțiune cu efective marite in județul Satu Mare

13:26, 07.03.2024 - Ieri, 6 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfașurat o acțiune in sistem integrat,.. The post ACȚIUNI IPJ SATU MARE Acțiune cu efective marite in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

SEARA CU SCANDAL Doi barbați au generat o altercație in Ambud, cu doi raniți

12:35, 25.02.2024 - La data de 24 februarie a.c., in jurul orei 20.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați... The post SEARA CU SCANDAL Doi barbați au generat o altercație in Ambud, cu doi raniți first appeared on Informatia Zilei .

Descoperire halucinanta in Dambovița. O femeie a fost gasita moarta pe un camp, din cauza frigului. Familia ei a dat-o disparuta recent

12:46, 19.02.2024 - Descoperire halucinanta in Dambovița. O femeie a fost gasita moarta pe camp, la cateva zile dupa ce a fost data disparuta. Aceasta a murit din cauza frigului de afara, dupa mai multe zile petrecute la temperaturi reduse. Femeia avea 35 de ani.

Caz halucinant in Vaslui. O femeie a fost gasita moarta in casa amantului ei. Ar fi fost ucisa cu un topor

17:20, 12.02.2024 - Caz ingrozitor in Vaslui. O femeie a fost ucisa in timp ce se afla in casa amantului ei. Conform primelor informații, femeia ar fi fost omorata cu un topor. Tragedia s-a produs in urma cu o noapte, iar femeia a fost descoperita fara suflare.


Ce parere ai despre aceasta stire?