Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Traşcă, la un pas să o comită. A purtat o ţinută prea decoltată în zona intimă

Publicat:

De când si-a "tunat" posteriorul, adopta tinute care mai de care mai îndraznete. Daca pâna acum ti s-a parut ca a fost provocatoare, stai sa vezi cum s-a pozat de curând.

a fost la un pas sa o comita, dupa ce s-a pozat într-un costum de baie mult prea decoltat în zona intima. Blondina care si-a tunat de curând posteriorul a creat isterie printre internauti dupa ce a aparut într-o ipostaza incendiara, dar care a fost pe placul admiratorilor sai, caci au înrosit butonul de like, iar comentariile…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce ținuta a purtat Carmen Iohannis in vizita diplomatica din Coreea de Sud: „Este la cea mai buna apariție a sa!”

13:45, 24.04.2024 - Carmen Iohannis l-a insoțit pe președintele Klaus Iohannis intr-o vizita diplomatica in Coreea de Sud. Ca de fiecare data, Prima Doamna a atras toate privirile. Iata ce ținuta a purtat Prima Doamna!

Maria Andria s-a tunat, cu riscul vieții! A fost la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice, iar acum se opereaza "forțata" de viitorul soț

23:45, 07.04.2024 - Maria Andria s-a tunat din nou, cu riscul vieții! Blondina a fost la un pas de moarte, in trecut, din cauza intervențiilor estetice. Acum, artisa a intrat din nou in sala de operații, "forțata" de viitorul soț.


Ce parere ai despre aceasta stire?