Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SIGUR NU STIAI DE RETETA ASTA! O delicatesa ce ti se topeste in gura! Iata cum se prepara Slanina in Saramura!

Publicat:

Distribuie Tweet Facebook E-mail Cu toate ca slanina de porc este un aliment plin de grasime, consumata in cantitati mici, aceasta este foarte benefica pentru organismul nostru. Slanina are proprietati curative, intareste sistemul imunitar, regleaza contractiile muschiului inimii, trateaza durerile de articulatii si favorizeaza scaderea colesterolului.

Slanina se prepara in saramura fierbinte, de aceea o puteti savura dupa 3 zile. Adaugati condimentele preferate pentru a obtine un gust intens si delicios, scrie bucatarul.tv.

INGREDIENTE:
500 g de slanina proaspata
1.5…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Top lucruri pe care sa le iei in calcul pentru o vacanța fara griji

23:50, 16.04.2024 - In timp ce multe persoane vad vacanța ca pe un prilej de a se deconecta de la rutina zilnica și agitata și pentru a experimenta noi destinații și culturi, altele asociaza aceste calatorii cu niște experiențe poate și mai stresante decat cotidianul, intrucat implica numeroase situații diferite și eforturi…

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

Vești bune pentru elevi! Copiii vor avea parte de o noua vacanța incepand cu anul școlar 2024-2025. Cand vor fi liberi

22:00, 26.03.2024 - Vești bune pentru elevi! A aparut structura anului școlar 2024-2025. Noi zile libere vor fi introduse pentru școlari și liceeni. Este vorba despre vacanța mobila, care vine la decizia Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Iata cand vor fi liberi copiii!

Horoscop joi, 7 martie. O zodie iși face planuri de vacanța. De ce ar putea avea Fecioarele un conflict

22:00, 06.03.2024 - Horoscopul de joi, 7 martie, prevestește ca un nativ iși va face planuri pentru o vacanța binemeritata. Vești mai puțin bune pentru cei din zodia Fecioara, predispuși sa intre intr-un conflict, daca nu-și masoara atent cuvintele. Lorina, astrologul Click!, vine cu predicțiile complete.

Patinoarul din Campia Turzii inca e DESCHIS! Vezi pana cand și ce tarife sunt!

20:25, 03.02.2024 - Vești bune pentru iubitorii de patinaj! Patinoarul din Municipiul Campia Turzii inca e deschis și potrivit primarului, Dorin Lojigan, va ramane deschis pana la final de Februarie. In luna Decembrie a anului 2023, administrația locala din Campia Turzii a deschis patinoarul din Complexul Polisportiv „Alfagen…

Tzanca Uraganu și Alina Marymar, ipostaze romantice in Dubai! Cantarețul și-a dus iubita intr-o vacanța de vis / FOTO

21:35, 29.01.2024 - Așa cum a obșinuit pe toata lumea, Tzanca Uraganu traiește ”pe picior mare” alaturi de iubita lui! Manelistul a dus-o pe Alina Marymar intr-o vacanța de lux in Dubai. Cei doi au fost surprinși in ipostaze romantice unul alaturi de celalalt!


Ce parere ai despre aceasta stire?