Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu

Publicat:
Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu

Un elev de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic Constantin Brancuși din Oradea, cazat in internatul unitații de invațamant, a fost victima unei agresiuni... The post Și-a recunoscut fapta pe loc. Un pedagog bihorean a molestat un elev de liceu appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima din Dambovița. Turcul și-a recunoscut fapta și a povestit anchetatorilor tot filmul ororii

20:01, 13.04.2024 - Turcul arestat pentru ca a ucis o femeie de 38 de ani, a transat-o si a aruncat-o pe un camp de pe autostrada, si-a recunoscut faptele. Le-a spus anchetatorilor ca aceasta ii datora bani si a lovit-o cu un scaun, dar ca nu voia s-o omoare.

Zboruri de la Oradea la București și la Londra, precum și spre 3 destinații de vacanța

08:50, 10.04.2024 - Compania aeriana HiSky va opera zboruri de linie prin care va conecta Oradea de București și de Londra, cel tarziu din luna octombrie, precum și... The post Zboruri de la Oradea la București și la Londra, precum și spre 3 destinații de vacanța appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

ISU Bihor:Un pompier bihorean, multiplu campion national la culturism, organizeaza un eveniment sportiv caritabil, pentru o fetita grav bolnava, in Marghita

08:55, 03.04.2024 - Nr. 65 Oradea, 03.04.2024 COMUNICAT DE PRESAUn pompier bihorean, multiplu campion national la culturism, organizeaza un eveniment sportiv caritabil, pentru o fetita grav bolnava, in Marghita Soldat Furcic George, pompier in cadrul Detasamentului de Pompieri Marghita, detinator, la doar 23 de ani, a…

Ucigașul studentei la medicina de la Timisoara si-a recunoscut fapta

15:41, 24.03.2024 - Autorul crimei de la Timisoara, unde o studenta, de doar 21 de ani, a fost descoperita vineri decedata in urma mai multor lovituri de cutit,... The post Ucigașul studentei la medicina de la Timisoara si-a recunoscut fapta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Adrian Buleu a solicitat sa fie eliberat condiționat. A recunoscut in inchisoare ca l-a ucis pe Abel Apostol

09:31, 19.03.2024 - Adrian Buleu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru uciderea lui Abel Apostol, in primavara anului 2013, a solicitat sa fie eliberat condiționat din inchisoare.... The post Adrian Buleu a solicitat sa fie eliberat condiționat. A recunoscut in inchisoare ca l-a ucis pe Abel Apostol appeared first…

Cutremur in Bihor, la 56 km de Oradea

09:40, 25.02.2024 - Un cutremur a avut loc duminica dimineața in Bihor. „In ziua de 25 Februarie 2024, la ora 08:13:46 (ora locala a Romaniei), s-a produs in CRISANA,... The post Cutremur in Bihor, la 56 km de Oradea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cum l-au dat de gol mesajele din telefon pe un proiectant care facea trafic de influența. Și-a recunoscut fapta

12:35, 23.02.2024 - Un proiectat din Alba care a incercat sa obțina bani de la o alta persoana, susținand ca ii poate rezolva intrarea in legalitate cu o construcție din Alba Iulia, a fost condamnat penal pentru trafic de influența.

„Buletin”, la pușcarie pentru furturi in Marghita. Nu și-a recunoscut chiar fapta surprinsa de camerele de supraveghere

14:00, 20.02.2024 - Un tanar de 20 de ani, din localitatea bihoreana Petreu, a fost reținut de polițiștii din Marghita și predat Penitenciarului din Oradea, unde va executa o pedeapsa de un an și 3 luni de inchisoare pentru furt.


Ce parere ai despre aceasta stire?