Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a înjunghiat fiica vitregă, apoi și-a tăiat venele

Publicat:

O crima oribila, din razbunare, urmata de sinucidere, a fost descoperita, in aceasta dimineața, la Hunedoara. Un barbat de 63 de ani și fiica vitrega a acestuia, in varsta de 34 de ani, au fost gasiți fara suflare. Prima ipoteza a anchetatorilor este aceea ca dupa ce barbatul i-a aplicat femeii mai multe lovituri de cuțit in zona toracelui, și-a taiat venele.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar injunghiat pe strada intr-un municipiu din vestul tarii. Agresorul a fost retinut

10:20, 07.05.2024 - Caz deosebit de grav luni in municipiul Vulcan, din judetul Hunedoara, unde un tanar a fost injunghiat in plina strada. Tanarul ar fi fost injunghiat in zona inimii si lasat sa zaca pe șosea, conform Observatorulnational.ro. Conform imaginilor de pe retelele sociale in zona se aflau mai multe persoane,…

6 ani de inchisoare pentru viol, in cazul barbatului din Bihor care are un copil cu fiica sa vitrega de 12 ani

11:35, 30.04.2024 - Judecatoria Marghita a pronunțat, luni, sentința pe fond in dosarul lui Petru Rusalim Varga, barbatul de 38 de ani acuzat ca a violat-o pe fetița de 12 ani a concubinei sale. Copila a ramas insarcinata cu tatal sau vitreg și a nascut un bebeluș.

Baiatul injunghiat și taiat cu maceta la liceul Iuliu Maniu a fost externat. Adolescentul, declarații despre momentul atacului

15:10, 05.04.2024 - Elevul atacat la liceul Iuliu Maniu a fost externat, dupa o zi petrecuta in spital. Starea lui de sanatate este buna, insa necesita mai multe ingrijiri, din cauza unei plagi cauta de lovituri. Adolescentul a facut declarații curemuratoare despre mmentul in care a fost atacat.

De ce ar fi fost injunghiat elevul de 17 ani, la liceul Iuliu Maniu. Agresorul l-a taiat cu o maceta: ”Era foarta multa agitatie”

11:45, 04.04.2024 - In urma cu o zi, un elev de 17 ani a fost injunghiat de un alt adolescent, la liceul Iuliu Maniu. Totul s-a intamplat pe neașteptate, astfel ca nimeni nu a avut timp de reacție. Iata care ar fi motivul halucinant al atacului din București!

Un batran internat intr-un azil de batrani din Hunedoara a murit dupa ce s-a injunghiat singur cu o foarfeca

17:51, 27.02.2024 - „La data de 24 februarie a.c., in jurul orei 08:10, Politia Municipiului Lupeni a fost sesizata de catre de o angajata a unui azil din localitate despre faptul ca un barbat in varsta de 75 de ani (aflat in unitatea de ingrijire) si-ar fi infipt o foarfeca in partea stanga a pieptului”, a transmis, luni…

Un barbat din raionul Orhei, injunghiat de mama vitrega: A murit la spital

11:20, 21.02.2024 - Un barbat de 33 de ani, din satul Lopatna, raionul Orhei a decedat pe patul de spital in urma unui conflict, in care a fost injunghiat de catre mama vitrega. Cazul a avut loc la data de 20 februarie. Femeia, și-a recunoscut vina și a fost reținuta pentru 72 de ore.


Ce parere ai despre aceasta stire?