Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a înjunghiat fiica vitregă, apoi și-a tăiat venele

Publicat:

O crima oribila, din razbunare, urmata de sinucidere, a fost descoperita, in aceasta dimineața, la Hunedoara. Un barbat de 63 de ani și fiica vitrega a acestuia, in varsta de 34 de ani, au fost gasiți fara suflare. Prima ipoteza a anchetatorilor este aceea ca dupa ce barbatul i-a aplicat femeii mai multe lovituri de cuțit in zona toracelui, și-a taiat venele.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat injunghiat de fiica vitrega a cerut clementa pentru ea. Ce a decis judecatorul

09:25, 13.05.2024 - Un barbat injunghiat de fiica vitrega a cerut clementa pentru tanara de 16 ani in instanta, sustinand ca e la fel vinovat pentru incident. Baut... The post Un barbat injunghiat de fiica vitrega a cerut clementa pentru ea. Ce a decis judecatorul appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Momente emotionante la tribunal: un barbat injunghiat de fiica vitrega a cerut clementa pentru ea. Ce au decis judecatorii

07:05, 13.05.2024 - Un barbat injunghiat de fiica vitrega a cerut clementa pentru tanara de 16 ani in instanta, sustinand ca e la fel vinovat pentru incident. Baut fiind, s-a certat cu sotia sa, adolescenta a intervenit, iar el a lovit-o, a spus barbatul, adaugand ca a iertat-o si ca nu vrea sa o vada in inchisoare.

Tanar de 18 ani din judetul Hunedoara, retinut pentru tentativa de omor

11:06, 07.05.2024 - Un tanar de 18 ani din judetul Hunedoara a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat ca a injunghiat o persoana pe care a lasat-o in plina strada, potrivit news.roUn tanar din Vulcan, judetul Hunedoara, a fost injunghiat in zona inimii si lasat pe strada.

Un tanar a fost injunghiat și lasat sa moara pe strada

11:06, 07.05.2024 - Un tanar este in stare critica, dupa ce a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Potrivit Poliției Hunedoara, cel banuit de agresiunea din Vulcan este un tanar in varsta de 18 ani. Acesta l-ar fi injunghiat pe un alt tanar in zona inimii,…

6 ani de inchisoare pentru viol, in cazul barbatului din Bihor care are un copil cu fiica sa vitrega de 12 ani

11:35, 30.04.2024 - Judecatoria Marghita a pronunțat, luni, sentința pe fond in dosarul lui Petru Rusalim Varga, barbatul de 38 de ani acuzat ca a violat-o pe fetița de 12 ani a concubinei sale. Copila a ramas insarcinata cu tatal sau vitreg și a nascut un bebeluș.

De ce ar fi fost injunghiat elevul de 17 ani, la liceul Iuliu Maniu. Agresorul l-a taiat cu o maceta: ”Era foarta multa agitatie”

11:45, 04.04.2024 - In urma cu o zi, un elev de 17 ani a fost injunghiat de un alt adolescent, la liceul Iuliu Maniu. Totul s-a intamplat pe neașteptate, astfel ca nimeni nu a avut timp de reacție. Iata care ar fi motivul halucinant al atacului din București!

Un barbat, din Deva și-a taiat soția, in zona feței și a mainii

13:35, 03.04.2024 - Potrivit poliției, femeia de 43 de ani a ajuns la spital cu rani, in zona feței și a manii stangi, dupa ce soțul victimei a patruns in casa, fara drept și s-a napustit asupra ei cu un obiect ascuțit. Barbatul de 51 de ani a fost reținut de polițiști și pe numele lui a fost intocmit un dosar penal…


Ce parere ai despre aceasta stire?