Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful Pentagonului avertizează că NATO va fi atrasă de Rusia în război, dacă Ucraina pierde. "Îl cunosc pe Putin, știu de ce e capabil"

Publicat:
Șeful Pentagonului avertizează că NATO va fi atrasă de Rusia în război, dacă Ucraina pierde.

NATO va fi atrasa in razboiul cu Rusia daca Ucraina va fi invinsa de trupele Rusiei, transmite . "Știm ca in situația in care Putin reușește sa aiba succes aici, el nu se va opri. El va continua sa acționeze și mai agresiv in regiune. Iar alți lideri din intreaga lume, alți autocrați, vor vedea acest lucru și vor fi incurajați ca a putut sa se-ntample asta și ca nu am reușit sa susținem o democrație", a declarat Austin, in cadrul unei audieri a Comisiei pentru din Camera Reprezentanților. In acest context, oficialul SUA a mai spus ca statele baltice sunt extrem de vulnerabile…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Von der Leyen avertizeaza ca Putin trimite migranți ilegali in Finlanda pentru a destabiliza țara

15:40, 19.04.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri ca Rusia isi concentreaza atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranti, pentru a destabiliza aceasta tara care „sprijina ferm” Ucraina si care a aderat in urma cu un an la NATO, informeaza AFP.

Ucraina ar putea pierde razboiul cu Rusia pana la sfarsitul anului: Avertismentul lansat de șeful CIA

23:10, 18.04.2024 - Directorul CIA, Bill Burns, a avertizat joi ca, daca SUA nu trimit mai mult sprijin militar, Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului, relateaza CNN, potrivit news.ro.

Ucraina avertizeaza ca va avea loc un „Al Treilea Razboi Mondial” daca va pierde razboiul și cere vot mai rapid in Congresul SUA

09:10, 18.04.2024 - Premierul ucrainean Denis Șmihal a declarat la BBC ca va avea loc un „Al Treilea Razboi Mondial” daca Ucraina pierde in confruntarea cu Rusia și cere Congresului SUA sa aprobe proiectul de lege pentru ajutor extern, blocat mai mult timp de republicani.

Un oficial avertizeaza ca 2024 este anul in care Ucraina ar putea pierde razboiul

19:40, 13.04.2024 - Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizeaza ca Ucraina ar putea fi infranta de Rusia chiar in 2024. Motivul ar fi ca ucrainenii ajung sa simta ca ”nu mai pot caștiga”.

Șeful Pentagonului, despre pierderile „uluitoare” ale Rusiei in Ucraina: „Cel puțin 315.000 de soldați ruși au fost uciși sau raniți”

13:31, 20.03.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a vorbit in cadrul reuniunii aliaților Ucrainei, de la baza militara Ramstein din Germania, despre pierderile „uluitoare” suferite de Rusia pana acum. Potrivit șefului Pentagonului, aproximativ 315.000 de soldați ruși au fost uciși sau raniți in Ucraina,…

Lituania avertizeaza ca Rusia poate lupta in Ucraina la aceeasi intensitate inca cel putin 2 ani

11:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, au estimat agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi, relateaza Reuters.

Avertisment ingrijorator venit de la Pentagon: „Daca Ucraina pierde, NATO va lupta impotriva Rusiei”

13:20, 01.03.2024 - Seful Pentagonului, Lloyd Austin, este de parere ca, daca Ucraina pierde razboiul de amploare cu Rusia, aceasta din urma se va afla in situatia in care ar putea ajunge sa lupte cu intreaga Alianta Nord-Atlantica.

Schimbari masive in apararea Uniunii Europene. Care va fi strategia de aparare pentru urmatorii ani, din cauza pericolului unui conflict cu Rusia

10:41, 18.02.2024 -  "Europa trebuie sa isi intensifice baza industriala... Sunt o transatlanticista convinsa dar, in acelasi timp, trebuie sa construim o Europa puternica si ele merge mana in mana", a declarat von der Leyen intr-un panel la Conferinta de securitate de la Munchen.Ea a spus ca propunerea urmareste sa mareasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?