Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a întâmplat în România. Descoperire macabră într-o PEŞTERĂ. Trupul unei femei a fost găsit fără suflare

Publicat:

O femeie, in varsta de 42 de ani, a fost descoperita in din muntii Sureanu. Victima a fost ucisa cu sange rece, localnicii fiind ingroziti la vedere trupului lasat aproape fara cap.

Conform anchetatorilor, victima ar fi o persoana cu probleme psihice si a fost ucisa în urma cu doua saptamâni. Cei care i-au gasit trupul sunt câtiva turisti, care au si alertat autoritatile de urgenta.

Decesul victimei a fost provocat de un traumatism cranio-cerebral cu fractura cranio-cerebrala, hemoragie meningo-cerebrala cu dicelerare cerebrala. In timpul…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orașul care era polul saraciei in Romania anului 2000. Versuri amare despre viața localnicilor VIDEO

07:05, 10.03.2024 - In anii 2000, localnicii din Calan (Hunedoara) deplangeau, in versuri, soarta orașului muncitoresc și marilor sale uzine metalurgice. Combinatul in care munceau mii de oameni a disparut in doar cațiva ani.

Reputatul lingvist și scriitor Dorin N. Uritescu aniversat la 80 de ani, la Alba Iulia

07:25, 16.02.2024 - Reputatul lingvist și scriitor Dorin N. Uritescu aniversat la 80 de ani, la Alba Iulia Reputatul lingvist și scriitor Dorin N. Uritescu aniversat la 80 de ani, la Alba Iulia Vineri, 16 februarie 2024, Uniunea Scriitorilor din Romania, Filiala Alba – Hunedoara și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din…


Ce parere ai despre aceasta stire?