Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia pune piciorul în Libia. Trupe speciale Spetsnaz, agenți GRU și arme de ultimă generație semnalate în teren. Urmează șantajul cu migranți și petrol (presa)

Publicat:

Rusia reincepe sa fie un jucator important in zona Mediteranei. Profitand de problemele interne din democrațiile occidentale, de complicațiile din Siria și Afganistan și disputa privind acordul nuclear cu Iranul, dar și Scandalul taxelor vamale, rușii s-au implantat pe ”nesimțite in Libia”. Dovada ca au invațat din Lecția siriana, acolo unde au susținut o singura parte, in Libia emisarii Moscovei au legaturi cu ambele tarebe, guvernul de la Tripoli recunoscut internațional și condus de Fayez al-Sarraj și omul forte din Est, mareșalul ... pe care se pare il sprijina mai mult.

Aflata…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ai fi dispus sa mori pentru tara ta?

08:55, 21.04.2024 - In fata celui mai mare razboi de pe continent european din 1945 incoace, multe tari doresc nu doar sa-si mentina fortele armate, ci sa le si extinda, insa aceasta se dovedeste a fi o sarcina dificila, relateaza The Economist. Fortele armate olandeze numara 49.000 de membri, adica mai putin de o cincime…

(video) Mașina unui ofițer SBU care a dezertat in Rusia a sarit in aer la Moscova

16:55, 12.04.2024 - Mașina unui fost ofițer SBU a explodat vineri dupa-amiaza in nordul Moscovei, a anunțat presa rusa de stat. Explozia ar fi fost provocata de un dispozitiv aflat sub autorurism, o Toyota Land Cruiser Prado, potrivit TASS. Proprietarul mașinii, care se afla la volan, a fost ranit, scrie hotnews.ro .

Vladimir Putin a promis ca Rusia ii va identifica pe cei care se afla in spatele atacului terorist de la Moscova. „Vom ajunge la clienții finali”

16:30, 02.04.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a declarat, marți, ca organizatorii de atentate din Rusia trebuie sa ințeleaga ca terorismul este o arma cu doua taișuri și a promis ca va afla cine se afla in spatele atacului asupra salii de concerte Crocus City Hall de la periferia Moscovei, relateaza agenția rusa…

Schimbare de paradigma – O țara aliata Rusiei face o dezvaluire bomba: 'Am alertat Moscova asupra amenintarilor de securitate (Reuters)

19:20, 01.04.2024 - Schimbare de paradigma – O țara aliata Rusiei face o dezvaluire bomba: 'Am alertat Moscova asupra amenintarilor de securitate (Reuters)Iranul a informat Rusia asupra posibilitatii unei "operatiuni teroriste" majore pe teritoriul ei inaintea masacrului comis luna trecuta intr-o sala de concerte din apropierea…

Iranul a alertat Rusia asupra amenintarilor de securitate inaintea atentatului de la Moscova, potrivit Reuters

15:15, 01.04.2024 - Iranul a informat Rusia asupra posibilitatii unei „operatiuni teroriste" majore pe teritoriul ei inaintea masacrului comis luna trecuta intr-o sala de concerte din apropierea Moscovei, au declarat, potrivit Agerpres, trei surse familiare cu chestiunea, citate luni de Reuters.

Iranul a avertizat Rusia asupra unei „operațiuni teroriste” inaintea masacrului de la sala de concerte din Moscova

14:10, 01.04.2024 - Iranul a informat Rusia asupra posibilitatii unei "operatiuni teroriste" majore pe teritoriul ei inaintea masacrului comis luna trecuta intr-o sala de concerte din apropierea Moscovei, au declarat trei surse, citate luni de Reuters, conform Agerpres.

Iranul a avertizat Moscova cu cateva zile inainte de masacrul de la sala de concerte despre „un posibil mare atac terorist in interiorul Rusiei”

13:46, 01.04.2024 - Iranul a anunțat Rusia despre posibilitatea unei „operațiuni teroriste” majore pe teritoriul ei inainte de atacul terorist de la sala de concerte Crocus de la periferia Moscovei, revendicat de ISIS-K, au declarat trei surse care cunosc acest subiect pentru Reuters.In atacul de pe 22 martie, cel mai…

In Elveția. Zelenski, scenariu de pace cu Rusia

09:00, 26.02.2024 - Ucraina si partenerii sai straini ar putea invita Rusia la un viitor summit de pace pentru a discuta o incheiere a invaziei Moscovei in conditiile Kievului, a indicat duminica Andrii Yermak, seful administratiei prezidentiale de la Kiev, informeaza Reuters, preluata de Agerpres. Elvetia va gazdui un…


Ce parere ai despre aceasta stire?