Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Româncă dispărută fără urmă în Elveţia! Mama Alinei este disperată şi cere ajutorul

Publicat:

Alina, o romanca de 35 de ani este disparuta fara urma in Elvetia, acolo unde se afla inca din anul 2014. Despre ea nu se mai stie nimic din vara anului trecut, atunci cand a vorbit la telefon cu mama ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca ucisa in 1999, pe strada, intr-un mod ingrozitor. Criminalul, gasit dupa 25 de ani cu ajutorul unei analize ADN

18:36, 07.05.2024 - Ioana, o tanara romanca in varsta de 17 ani, a fost ucisa intr-un mod ingrozitor in anul 1999, pe o strada din Anvers, Belgia. In urma cu cateva zile, la 25 de ani de la crima, suspectul principal a fost arestat, dupa o analiza ADN.

O tanara de 23 de ani din Ialoveni, disparuta acum doua zile este cautata de rude: Mama fetei cere ajutorul cetațenilor

09:26, 29.04.2024 - O tanara de 23 de ani din Ialoveni, disparuta acum doua zile este cautata de rude. Mama fetei cere ajutorul cetațenilor. In ziua dispariției, aceasta purta o scurta de culoare roz, hanorac galben, pantaloni albaștri și incalțata in adidași cafenii.

A mai cazut un mit in Europa: Veșnica 'țara neutra' se implica serios in razboiul din Ucraina

12:56, 26.04.2024 - Elveția va acorda Ucrainei un ajutor in valoare de 4,4 miliarde de lire sterline. Ajutorul a fost aprobat de o comisie parlamentara. Justificarea este ca banii vor fi folosiți pentru reconstrucția și obținerea pacii in Ucraina.

Marturia Alinei, romanca de 23 de ani care și-a gasit fetițele de 2 și 4 ani moarte langa tatal lor, in Spania: „A facut-o ca sa sufar eu”

10:55, 28.03.2024 - La zece zile dupa ce Alina, in varsta de 23 de ani, a trait cea mai mare tragedie din viața ei, tanara mama romanca a vorbit despre pierderea celor doua fiice, intr-un interviu cu Toni Moreno, la programul Hoy en Dia, de pe Canal Sur. Discuția a fost redata și de cotidianul regional La Voz de Almeria.Cristian,…

Andreea Rabciuc, romanca disparuta in Italia și gasita dupa doi ani, a fost inmormantata. O mulțime de prieteni au condus-o pe ultimul drum

10:56, 21.03.2024 - Andreea Rabciuc a fost inmromantata in urma cu o zi, in Italia, la doua luni dupa ce a fost gasita fara suflare intr-o cabana din Ancona. Tanara a fost data disparuta din de doi ani, iar ramașițele ei au fost gasite in apropierea unei ferme. In 20 martie, o mulțime de oameni au condus-o pe ultimul drum.

Alerta la Constanta! O fata de 13 ani, data disparuta! Rudele au cerut ajutorul poilitistilor

20:40, 08.03.2024 - La data de 8 martie a.c., in jurul orei 18.10, politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta ndash; Sectia 3 Politie au fost sesizati cu privire la plecarea voluntara a minorei HOLBAN IONELA GABRIELA, de 13 ani, din municipiul Constanta, judetul Constanta. Potrivit IPJ Constanta, la data de 8…

Caz halucinant! O romanca a incercat sa iși ucida soțul cu paracetamol! Femeia i-a pus pastile in mancare, in Elveția

12:05, 15.02.2024 - O romanca rezidenta in Elveția a fost implicata intr-un caz șocant, in care a fost acuzata ca a incercat sa-și ucida soțul prin administrarea de doze mari de paracetamol. Femeia i-ar fi pus pastile in mancare și bautura.

O romanca din Elvetia a incercat sa isi omoare sotul cu paracetamol pus in mancare

11:15, 15.02.2024 - O romanca din Elveția a fost condamnata la inchisoare pentru ca a incercat sa-și omoare soțul cu paracetamol. Femeia a introdus doze mari din acest medicament in mancarea si bautura barbatului, pentru a-i produce insuficiența renala.


Ce parere ai despre aceasta stire?