Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RISCURI PENTRU SĂNĂTATE Pericolele ascunse ale tatuajelor

Publicat:
RISCURI PENTRU SĂNĂTATE Pericolele ascunse ale tatuajelor

Studiul subliniaza necesitatea unei reglementari mai stricte și a unei mai mari transparențe in industria tatuajelor pentru a proteja sanatatea consumatorilor. The post RISCURI PENTRU SANATATE Pericolele ascunse ale tatuajelor first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

FMI AVERTIZEAZA Riscuri provocate de inflatia ridicata

08:16, 23.04.2024 - Economia mondiala ar urma sa inregistreze inca un an de crestere lenta, dar constanta, pe fondul avansului SUA, al dificultatilor provocate de inflatia ridicata, al cererii slabe din China si Europa si al efectelor negative... The post FMI AVERTIZEAZA Riscuri provocate de inflatia ridicata first appeared…

Pericolele dietelor de pe internet: Riscurile ascunse ale pastilelor și ceaiurilor miraculoase pentru slabit

20:01, 22.04.2024 - Pe masura ce vara se apropie, unii romani recurg la diverse metode pentru a pierde in greutate. Insa, dietele disponibile pe internet, propuse de persoane neavizate, pot constitui un risc pentru sanatate, chiar daca uneori conduc la pierderea in greutate.

RAPORTUL EFSA Carnea de pasare și ouale din Romania, fara riscuri pentru consumatori

12:40, 19.04.2024 - In ceea ce privește utilizarea antibioticelor, UCPR a subliniat ca acestea sunt folosite doar in scop curativ, sub prescripția și supravegherea medicului veterinar. The post RAPORTUL EFSA Carnea de pasare și ouale din Romania, fara riscuri pentru consumatori first appeared on Informatia Zilei .

EFECTE ȘI RISCURI Pericolele bauturilor energizante

11:50, 12.03.2024 - Bauturile energizante, promovate pentru a crește nivelul de energie, conțin cantitați semnificative de cofeina și zahar, avand potențialul de a afecta negativ sanatatea consumatorilor The post EFECTE ȘI RISCURI Pericolele bauturilor energizante first appeared on Informatia Zilei .

NOTE MICI Ioan Aurel Pop: Daca nu simplificam studiul matematicii in școala, o sa ajungem la 68% sub nota 5

12:05, 04.03.2024 - Președintele Academiei Romane susține ca studiul matematicii trebuie simplificat in școala, dupa simularea examenelor de Evaluare Naționala.  The post NOTE MICI Ioan Aurel Pop: Daca nu simplificam studiul matematicii in școala, o sa ajungem la 68% sub nota 5 first appeared on Informatia Zilei .

De ce NU este sanatoasa cafeaua la ibric. Pericolele ascunse, dezvaluite de un medic roman celebru

17:51, 27.02.2024 - Pericolele ascunse ale cafelei la ibricDesigur, mulți romani iși incep ziua cu tradiționala cafea la ibric. Cu toate acestea, medicul Marius Sava a avertizat asupra pericolelor asociate cu aceasta metoda de preparare. Deși cafeaua este recunoscuta pentru proprietațile sale antioxidante, specialistul…

De ce NU este sanatoasa cafeaua la ibric. Pericolele ascunse, dezvaluite de un medic roman celebru

09:51, 27.02.2024 - Pericolele ascunse ale cafelei la ibricDesigur, mulți romani iși incep ziua cu tradiționala cafea la ibric. Cu toate acestea, medicul Marius Sava a avertizat asupra pericolelor asociate cu aceasta metoda de preparare. Deși cafeaua este recunoscuta pentru proprietațile sale antioxidante, specialistul…

OPȚIUNI SANATOASE Alimente procesate: riscuri la micul dejun

12:25, 26.02.2024 - Alternativa sanatoasa consta in alegeri alimentare mai naturale și echilibrate, cum ar fi fulgii de ovaz, ouale, iaurtul grecesc și batoanele facute in casa. The post OPȚIUNI SANATOASE Alimente procesate: riscuri la micul dejun first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?