Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Ucraina, ziua 782. Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru Occident: "Încetați să mai tolerați terorismul rusesc!"

Publicat:
Război în Ucraina, ziua 782. Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru Occident:

Razboi in Ucraina, ziua 782. Presedintele ucrainean a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica "terorismul rusesc" in Ucraina.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol si foto: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 796. Zelenski, un nou apel la comunitatea internaționala pentru discuții oficiale privind intrarea Ucrainei in UE - LIVE TEXT

07:15, 29.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a adresat comunitații internaționale un nou apel sa se grabeasca și sa ofere mai multe sisteme de aparare antiaeriana, sa inceapa discuții oficiale pentru ca țara sa sa intre in Uniunea Europeana și sa invite Ucraina sa adere la NATO, relateaza Reuters.„Inca…

Zelenski, apel catre Occident: „Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!”

16:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza luni DPA, citata de Agerpres.

Zelenski catre Occident: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc

15:45, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza luni DPA, citata Agerpres. Fiecare racheta care a lovit Ucraina continea componente provenind de…

Zelenski, un nou apel catre Occident dupa atacul Iranului asupra Israelului: Incetati sa mai tolerati terorismul rusesc!

15:25, 15.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a opri „terorismul rusesc” in Ucraina, relateaza DPA.

Razboi in Ucraina, ziua 781. Volodimir Zelenski cere un raspuns global ''unit'' la ''teroarea'' Iranului si Rusiei

15:55, 14.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 781. ​​​​​​​Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut duminica un raspuns global "hotarat si unit" la "teroarea" Iranului si Rusiei, condamnand atacul comis de Iran asupra Israelului in cursul noptii.

Razboi in Ucraina, ziua 757 | Volodimir Zelenski: Statul de drept global trebuie sa ''functioneze din nou''

00:05, 21.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 757 | Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut liderilor mondiali ca o ordine internationala bazata pe reguli sa "functioneze din nou", opunandu-se utilizarii fortei de catre Rusia.

Razboi in Ucraina, ziua 752 | Volodimir Zelenski condamna atacul "josnic” de la Odesa, al carui bilanț a crescut la 20 de morți

00:05, 16.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 752. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a calificat drept "absolut josnic" atacul Rusiei asupra orasului-port Odesa, in sudul Ucrainei, soldat cu cel putin 20 de morti si peste 70 de raniti.

Razboi in Ucraina, ziua 745. Doi morți si mai multi raniti la Kiev, dupa atacurile rusești asupra Hersonului

12:45, 09.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 745. Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunțat ca țara sa este pregatita sa gazduiasca un summit cu participarea Rusiei, menit sa puna capat razboiului din Ucraina. Insa omologul sau ucrainean, Volodimir Zelenski, iși mențin


Ce parere ai despre aceasta stire?