Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Probleme de sănatate pentru Sting - A anulat la solicitarea medicilor un concert pe care trebuia să-l susţină în Belgia

Publicat:

Cantaretul britanic Sting, in varsta de 67 de ani, a anulat luni, din motive medicale, un concert pe care urma sa-l sustina seara la Gent, in Belgia (nord-vest), a anuntat artistul pe contul sau de pe Twitter, citat de AFP potrivit Agerpres.
"Ne pare rau sa va informam ca recitalul pe care urma sa-l sustina Sting de la Festivalul de Jazz de la Gent in aceasta seara trebuie anulat la solicitarea medicilor", se indica intr-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al vedetei.

Informatiile privind conditiile de rambursare "vor veni in curand", precizeaza acelasi mesaj.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Omniasig VIG extinde functionalitatile aplicatiei sale de mobil cu o sectiune dedicata asigurarii de sanatate

12:56, 25.03.2024 - Omniasig Vienna Insurance Group (VIG) extinde functionalitatile aplicatiei sale de mobil cu o sectiune dedicata Asigurarii de sanatate Omni+, experienta asiguratilor in utilizarea acestei polite devenind mult mai simpla, printr-un proces 100% digital, a anuntat luni compania. Odata cu crearea unui…

Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat concertele din Romania

20:50, 29.02.2024 - Vești triste pentru fanii muzicii! Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat toate concertele din Romania. Iata care este starea de sanatate a starului!

Gripa nu-l ocolește nici pe Papa Francisc

22:15, 24.02.2024 - ”Din cauza unei usoare stari gripale, Papa si-a anulat, ca masura de precautie, audientele prevazute azi (vineri – n.red.)”, a anuntat Vaticanul, fara sa faca alte precizari. Papa Francisc a implinit in luna decembrie varsta de 87 de ani. La  ora actuala se deplaseaza in scaunul cu rotile, din cauza…

Papa Francisc și-a anulat toate vizitele din acest weekend din cauza unei probleme de sanatate

20:05, 24.02.2024 - Papa Francisc și-a anulat toate vizitele de sambata, din cauza unei ușoare stari gripale, anunța Vaticanul, dar fara sa dea alte explicații. Citește și: Ovidiu Parșan, actor in filmul propus de Romania pentru Oscar, candideaza la primarie ”Din cauza unei usoare strari gripale, Papa si-a anulat, ca masura…

Panica la Vatican. Papa și-a anulat toate intalnirile din week-end din cauza unei probleme de sanatate

19:00, 24.02.2024 - ”Din cauza unei usoare strari gripale, Papa si-a anulat, ca masura de precuatie, audierile prevazute azi (sambata), anunta Vaticanul fara sa faca alte precizari.Papa Francisc, care a implinit varsta de 87 de ani in decembrie si care se deplaseaza cu un scaun cu rotile. a suferit o serie de probleme…

X a restabilit contul Iuliei Navalnaia dupa ce acesta fusese suspendat

17:25, 20.02.2024 - Contul de pe platforma X (fosta Twitter) al Iuliei Navalnaia, vaduva opozantului rus Aleksei Navalnii, a fost restabilit marti la mai putin de o ora dupa ce a fost suspendat pentru incalcarea regulilor de utilizare, informeaza AFP.

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

Probleme grave de sanatate pentru Traian Basescu. Fostul președinte a fost internat de urgența la Spitalul Militar

21:50, 27.01.2024 - Traian Basescu a fost operat in trecut de hernie de disc in 2005. De asemenea, presa centrala a relatat ca fostul președinte al Romaniei ar fi fost internat și in 2020 și in 2022 in Franța și Belgia pentru probleme legate de afecțiuni cardiace.


Ce parere ai despre aceasta stire?