Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale lui Kerber, după meciul cu Halep: Nu am putut face nimic, ea a jucat bine

Publicat:

a declarat, joi, ca a facut tot ce a putut pentru a fructifica una dintre cele doua mingi de meci avute in meciul cu , din semifinalele AusOpen, dar romanca a jucat prea bine si astfel le-a ratat.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep, emoții inainte de Madrid Open: 'Dupa meciul cu Badosa am avut patru zile in care n-am putut sa ma misc' / Ce spune despre noul antrenor

23:36, 11.04.2024 - Simona Halep a declarat ca isi doreste mult sa primeasca wild card pentru turneul de la Roland Garros.„Sper si imi doresc wild card la Roland Garros. Imi doresc tare mult sa joc la RG, este turneul meu preferat”, a spus Halep intr-un interviu pentru Digi Sport.

Simona Halep: "Dupa meciul cu Badosa am avut patru zile in care n-am putut sa ma misc"

22:50, 11.04.2024 - Simona Halep a declarat ca isi doreste mult sa primeasca wild card pentru turneul de la Roland Garros. Ea a precizat ca dupa primul sau meci la revenirea in circuit, cel cu Paula Badosa, de la Miami Open, s-a resimtit puternic.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

VIDEO | Simona Halep, revenire onorabila in circuitul WTA. A inceput bine, dar nu a putut caștiga meciul

06:35, 20.03.2024 - Simona Halep a revenit in circuitul de tenis feminin WTA dupa un an și jumatate intr-un meci in cadrul Openului de la Miami, dar in care nu a reușit sa se impuna, din pacate, pierzand meciul in trei seturi in fața Paulei Badosa, scor final 6-1, 4-6, 3-6.

Primele declarații ale fostului lider WTA. Simona Halep: „Adevarul a iesit la suprafata”

18:10, 07.03.2024 - Dupa ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la noua luni, Simona Help a revenit in țara din Dubai, acolo unde s-a antrenat, și a oferit primele declarații pe Aeroportul Otopeni. Simona a recunoscut ca a avut lacrimi in ochi atunci cand a aflat ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne…

Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite”

09:25, 23.02.2024 - Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite” Continue reading Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite” at Tabu.

Primele declarații ale noului președinte al Chindiei Targoviște, Gabriel Boriga: „Avem o misiune grea pe care putem duce la bun sfarșit”

21:15, 16.02.2024 - Gabriel Boriga a devenit cu o saptamana inainte de reluarea Ligii a 2-a noul președinte al clubului Chindia Targoviște. Un bun manager sportiv și un cunoscator al sportului targoviștean, Boriga a trasat primele obiective pe care trebuie sa le indeplineasca divizionara B dambovițeana in perioada urmatoare.In…

Avocatul american al Simonei Halep, primele declarații dupa finalul procesului de la TAS

18:35, 09.02.2024 - Howard Jacobs, avocatul jucatoarei romane Simonei Halep, a declarat vineri ca nu este clar cand Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne si-ar putea pronunta decizia in cazul fostului lider mondial al tenisului feminin, informeaza Reuters și Agerpres.Howard Jacobs a afirmat ca TAS a ascultat…


Ce parere ai despre aceasta stire?