Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peretele unui cinematograf din Rusia S-A PRĂBUŞIT. Sunt victime, printre acestea şi copii (IMAGINI SUMBRE)

Publicat:

Cel puțin zece oameni au fost raniți, dupa ce peretele unui cinematograf din Rusia s-a prabușit. Potrivit datelor preliminare, trei persoane au fost spitalizate, printre care și un copil, iar alte șapte au avut nevoie de ajutorul unui psihilog.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean: Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

11:20, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale, scrie digi24.ro .

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 

Imagini teribile in Antalya, una dintre destinațiile preferate ale romanilor: Telecabina s-a prabușit, sunt numeroase victime

12:01, 13.04.2024 - O persoana si-a pierdut viata si zece au fost ranite vineri, in Antalya, dupa ce un pilon de telecabina s-a prabusit, a anuntat sambata Ministerul de Interne, relateaza Reuters.Douazeci si patru de cabine erau izolate in aer la ora 17.23 (14.23 GMT), vineri.

Accident grav cu șase victime, din care trei sunt copii, in Brasov. O mașina s-a izbit de un TIR

10:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din judetul Brasov. Sase persoane, din care trei sunt copii, au ajuns in stare grava la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in plin intr-un TIR staționat pe marginea drumului. 

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO | Ucrainenii au atacat cu drone cel mai mare producator de oțel din Rusia

22:05, 24.02.2024 - Ucraina revendica sambata, la marcarea a doi ani de la invazia rusa, un atac cu drona vizand o otelarie importanta in Rusia, relateaza AFP și news.ro. Autoritatile ruse au anuntat un incendiu la o instalatie siderurgica la Novolipetk (NLMK ), in regiunea Lipetk (vest).Imagini postate pe retele…

(video) Tragedie la Harkov: Un cartier de locuințe, distrus dupa un atac cu drone. Șapte persoane, printre care și 3 copii mici, au murit

11:45, 10.02.2024 - Rusia a lansat un atac cu drone asupra orașului ucrainean Harkov, ucigand șapte persoane, inclusiv trei copii mici, declanșand incendii și provocand distrugeri la locuințe și elemente de infrastructura, au declarat sambata oficiali regionali, potrivit hotnews.ro .

Incidentul de acum un secol, care a zguduit Maramureșul. Cum s-a prabușit peretele unei catedrale in construcție

06:35, 01.02.2024 - Catedrala „Adormirea Maicii Domnului” de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare, este una dintre cele mai vizitate lacașuri de cult, insa istoria ei este mai puțin cunoscuta. Biserica a fost finalizata in 1909, dar un incident grav a fost la un pas de a produce o tragedie pe durata construcției.


Ce parere ai despre aceasta stire?