Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Percheziții DIICOT într-un dosar de corupție și infracțiuni economice, în care este implicat și un cetățean italian

Publicat:

Procurorii DIICOT au efectuat, vineri, 13 percheziții domiciliare, intr-un dosar de corupție și infracțiuni economice, in care este implicat și un cetațean italian, acuzat ca a folosit un mecanism de fraudare a unei societați comerciale.

Acuzațiile din dosar sunt de înșelaciune cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual, instigare la fals intelectual, uz de fals, spalare de bani, dare de mita, luare de mita și folosirea în orice mod de informații ce nu sunt destinate publicitații.

Vor fi puse în aplicare 16 mandate…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Chirica, trimis in judecata de DIICOT intr-un dosar de corupție. Primarul din Iași: „Era de fapt de asteptat, dar nu in momentul in care s-au anuntat candidaturile”.

09:00, 20.04.2024 - Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT intr-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuza faptul ca trimiterea sa in judecata are loc chiar in momentul depunerii candidaturilor.

Percheziții la sediul Consiliului Județean Gorj. Vizat este vicepreședintele instituției, suspectat de corupție

11:00, 18.04.2024 - Procurorii gorjeni efectueaza in dimineața zilei de joi, 18 aprilie, percheziții la Consiliul Județean Gorj și la alte adrese, vizat de verificari fiind vicepreședintele instituției, Dorin Tașcau (PSD).

Percheziții, la Arad, intr-un dosar privind contrabanda cu deșeuri

10:55, 16.04.2024 - Procurorii DIICOT Timișoara au descins, marți dimineața, la șapte adrese din județul Arad, intr-un dosar privind savarșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabanda calificata.

Suceava: 21 de persoane au fost retinute de procurorii DIICOT intr-un dosar care vizeaza mai multe infractiuni

18:41, 13.03.2024 - 21 de persoane au fost retinute de procurorii DIICOT Suceava intr-un dosar complex care vizeaza mai multe infractiuni, intre care trafic de droguri de mare risc, dar si infractiuni de fals, printre suspectii vizati in acest dosar fiind si cei care ar fi furnizat drogul ”cristal” (3-CMC) judecatoarei…

Perchezitii DIICOT in cinci judete, la o grupare care a incercat sa introduca si sa scoata din Romania 500 de migranti

14:35, 12.03.2024 - Procurorii DIICOT – Structura Centrala au efectuat, marți 33 de percheziții domiciliare pe raza judetelor Dolj, Timis, Arad, Caras-Severin si Arges, fiind vizati membrii unei grupari infractionale care a incercat sa introduca si sa scoata ilegal din Romania sute de migranti.

Operațiuni de amploare in Romania. Procurorii DIICOT facut peste 200 de percheziții in toata țara. Ce fapte grave sunt vizate

09:45, 06.03.2024 - Procurorii DIICOT au inceput o noua operațiune de amploare in Romania. Miercuri dimineața au descins la peste 200 de locații din țara, unde au pus in aplicare mandate de percheziționare. Sunt vizate infracțiuni grave, printre care furt calificat sau inșelaciune. Iata ce au gasit.

Guess Who, coleg intr-un dosar DIICOT cu beizadeaua care a lovit cu mașina un polițist / Procurorii i-au iertat pe posesorii de droguri

22:46, 04.03.2024 - Artistul Guess Who (care a ieșit pozitiv la cocaina, la volan) și fiul unui angajat al Secretariatului General al Guvernului (condamnat pentu ca a lovit cu mașina un polițist) au ceva in comun: amandoi au fost iertați de DIICOT, dupa ce au fost prinși cu droguri!


Ce parere ai despre aceasta stire?