Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Papa: Crăciunul se apropie. Vor fi luminiţe. Totul este o şaradă. Dumnezeu plânge

Publicat:

Declaratii socante ale , in prag de sarbatori! Luminitele, petrecerile si brazii de Craciun sunt o sarada cand in lume domina razboaiele, a spus in cadrul unei ceremonii religioase. este de parere ca festivitatile dedicate Craciunului vor parea lipsite de sens intr-o lume care a ales " razboiul si ura". "Craciunul se apropie: vor fi luminite, petreceri, brazi impodobiti si scenete ce red (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Știrile Antena Stars. Pepe, primele declarații dupa ce a stabilit data nunții cu Yasmine Pascu. Ce semnificație are ziua aleasa pentru cununia religioasa: „Suntem binecuvantați”

21:25, 10.04.2024 - Pepe și Yasmine Pascu sunt impreuna de cațiva ani, au un fiu impreuna și au decis sa devina o familie și in fața lui Dumnezeu. Cei doi se pregatesc deja de cununia religioasa, eveniment care va avea loc intr-o zi cu o semnificație aparte pentru artist și soția lui.

Jador a luat calea credinței și a smereniei. Cantarețul a decis sa se apropie și mai mult de Dumnezeu, așa ca a mers intr-un loc unic: „Schimbarea vieții mele!”

17:40, 08.04.2024 - Nici bine nu s-a intors din Republica Dominicana, deoarece Jador a luat decizia sa bifeze o „vacanța speciala”. Și nu, nu este vorba despre o destinație exotica, luxoasa, ci una menita sa fie medicament pentru suflet – Sfantul Munte Athos. Cantarețul de manele a dezvaluit ca vizita la Parintele Vlad…

Vladuța Lupau, declarații de suflet dupa ce a anunțat ca va deveni mamica pentru a doua oara: „O alta minune Dumnezeu a pus in pantecele meu”

12:20, 24.03.2024 - Vladuța Lupau a anunțat ca va mai avea un baiețel, dupa ce și-a facut apariția pe scena cu burtica de graviduța.Sambata, 23 martie, Vladuța Lupau a facut show pe scena de la Sala Palatului, acolo unde a anunțat și ca este din nou insarcinata. Artista s-a pregatit intens pentru spectacolul pe care l-a…

Știrile Antena Stars. Aurel Padureanu, primele declarații dupa ce a aflat ca va deveni bunic. Cum i-au dat vestea cea mare fiul și nora: „E darul lui Dumnezeu” / VIDEO

16:21, 22.03.2024 - De trei luni, fiul Corneliei Catanga și soția lui, Alina, traiesc o perioada unica, asta pentru ca vor deveni parinți pentru prima data. Cei doi și-au dorit ca familia sa se mareasca, iar de curand, au anunțat ca vor avea un copil.

Papa Francisc spune ca l-a intrebat pe Maradona despre „Mana lui Dumnezeu”

15:35, 15.03.2024 - Papa Francisc afirma ca l-a intrebat pe Diego Maradona despre „Mana lui Dumnezeu”, probabil cel mai notoriu gol neregulamentar inscris vreodata intr-un meci de fotbal, cand l-a primit pe fotbalistul din țara sa natala la Vatican, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?