Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OMS: Hărţuirea în mediul online afectează unu din şase copii de vârstă şcolară

Publicat:
OMS: Hărţuirea în mediul online afectează unu din şase copii de vârstă şcolară

Unu din sase scolari este afectat de hartuire in mediul online (cyberbullying), conform celui de-al doilea raport cu privire la comportamentul de sanatate al copiilor de varsta scolara ( in School-aged Children - HBSC), realizat de a Sanatatii (OMS) si publicat miercuri de la Copenhaga, transmite DPA.

Violenta in mediul online a inregistrat o crestere semnificativa de la primul raport, publicat in 2018. Actualul raport cuprinde date din perioada 2018 - 2022.

Aproximativ 15% dintre elevi s-au confruntat deja cu episoade de "cyberbullying". Procentul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

BULLYING OMS: Hartuirea online are un impact negativ asupra copiilor de varsta scolara

09:45, 29.03.2024 - Conform unui studiu publicat miercuri de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) și citat de News.ro, aproximativ 16% dintre copiii cu varsta intre 11 și 15 ani .... The post BULLYING OMS: Hartuirea online are un impact negativ asupra copiilor de varsta scolara first appeared on Informatia Zilei…

Aproape un copil din sase este victima hartuirii online, conform OMS

09:35, 28.03.2024 - Aproximativ 16% dintre copii cu varsta cuprinsa intre 11 si 15 ani declara ca au fost hartuiti online (cyberbullying) in 2022, un bilant in crestere din 2018, arata un studiu publicat miercuri de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), relateaza AFP, citata de News.ro. ”Acest raport este un semnal…

Raport ingrijorator: aproximativ 16% dintre copii cu varsta cuprinsa intre 11 si 15 ani declara ca au fost hartuiti online - OMS

04:25, 28.03.2024 - Aproximativ 16% dintre copii cu varsta cuprinsa intre 11 si 15 ani declara ca au fost hartuiti online (cyberbullying) in 2022, un bilant in crestere din 2018, arata un studiu publicat miercuri de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), relateaza AFP, citat de news.ro. ”Acest raport este un…

Hartuirea in mediul online afecteaza unu din sase copii de varsta scolara, potrivit OMS

14:55, 27.03.2024 - Unu din sase scolari este afectat de hartuire in mediul online (cyberbullying), conform celui de-al doilea raport cu privire la comportamentul de sanatate al copiilor de varsta scolara (Health Behaviour in School-aged Children - HBSC), realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, potrivit DPA, cita

Studiul care pune degetul pe rana: aceasta este adevarata problema la nivel mondial

06:35, 01.03.2024 - Peste 1 miliard de oameni din intreaga sunt obezi, numarul copiilor crescand de patru ori pe o perioada de 32 de ani, potrivit unei noi cercetari, citate de The Guardian, informeaza News.ro. Analiza masuratorilor greutatii si inaltimii a peste 220 de milioane de oameni din peste 190 de tari arata…

Lecția de drept. Harțuirea in mediul online

14:51, 28.02.2024 - Harțuirea privește o serie larga de acțiuni constand in amenințari, intimidare, agresiune atat fizica, cat și psihica, uneori ajungandu-se la șantaj, iar cea online se identifica prin cyber-bullying (utilizarea de e-mail, instant messaging și a site-urilor web inclusive, prin adresarea repetata de comentarii…

Ordin de protecție pentru harțuirea online sau la telefon. Modificarile din lege acopera toate formele de violența

08:05, 08.02.2024 - Ordin de protecție pentru harțuirea online sau la telefon. Modificarile din lege acopera toate formele de violența Ordin de protecție pentru harțuirea online sau la telefon: Modificarile din lege acopera toate formele de violența, nu doar violența fizica. Asta in condițiile in care cazurile de harțuire…

SUV – tarife de parcare de 3 ori mai mari. La Paris, deocamdata.

07:25, 08.02.2024 - Parisul a dat un exemplu puternic in lupta impotriva poluarii urbane, votand pentru triplarea tarifelor de parcare pentru SUV-uri. Aceasta mișcare curajoasa nu ar trebui sa ramana doar o poveste franceza, ci ar trebui sa fie o sursa de inspirație pentru intreaga lume. Inclusiv pentru țara noastra, Romania.…


Ce parere ai despre aceasta stire?