Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Roman a fost externată, după două zile de stat în spital! Ce diagnostic i-au pus medicii

Publicat:

a fost externata astazi, dupa aproximativ doua zile in care a stat in spital, a primit tratament si s-a odihnit. Medicii au reusit sa o puna pe picioare, iar de astazi isi reia activitatea. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fetița de 2 ani, ucisa de biluțe magnetice. Pana au descoperi medici ce are, copila a decedat

12:10, 25.04.2024 - Familia fetitei este din Romania dar este stabilita de 12 ani in Germania. Mama copilului care s-a stins din cauza unor bilute magnetice pe care le-a ingerat dupa ce cineva le-a uitat in locuinta familiei a relatat pentru News.ro cosmarul pe care il traieste de anul trecut, de pe data de 19 noiembrie. „Fetita…

A crezut ca are o reacție alergica la nivelul ochilor, insa medicii i-au pus un diagnostic crunt. Ce afecțiune grava era de fapt

17:00, 11.04.2024 - O femeie in varsta de 51 de ani a crezut ca sufera de o reacție alergica, dar cand a ajuns la spital, medicii i-au dat o veste extrem de dura! Iata cum poate fi confundata conjuctivita cu o problema care pune viața oamenilor in pericol.

Focar de norovirus la liceul din Timișoara unde zeci de elevi și profesori au ajuns la spital. Copiii din toate școlile au primit maști

08:06, 04.04.2024 - Sunt cursuri online, azi și maine, la un colegiu din Timișoara, unde zeci de elevi și profesori s-au imbolnavit. Medicii spun ca școala este un focar de norovirus. In celelalte școli din oraș, elevii au fost sfatuiți sa poarte masca. 

Medicii au mai intins o mana de ajutor și au donat sange pentru pacienții lor in cadrul campaniei „Avem același sange”

15:15, 29.03.2024 - Un copil bolnav aflat pe patul de spital, o mama care a suferit un accident, un tata care se afla pe masa de operație și un bunic care a ajuns de urgența la spital, sunt doar cateva dintre exemplele celor care au nevoie de noi.

Nicu Covaci a ajuns pe masa de operație. Ce diagnostic crunt i-au dat medicii, intervenția chirurgicala a durat 6 ore

17:25, 22.03.2024 - Compozitorul și cantarețul Nicu Covaci a ajuns pe masa de operație, vineri, 22 martie 2024. Medicii i-au pus un diagnostic crunt, fiind nevoie de intervenție chirurgicala urgenta. Operația a durat nu mai puțin de 6 ore. Ce informații se știu pana la momentul redactarii acestui material. Nicu Covaci…

Medicii nu-l lasa sa iasa din casa! Diagnostic complicat pentru Dorinel Munteanu

19:55, 21.02.2024 - Lucrurile nu arata deloc bine pentru Dorinel Munteanu (55 de ani), care a fost eliminat la ultimul meci, cu Dinamo, pentru injurii la adresa arbitrilor. Dupa jocul de duminica i s-a facut rau, n-a mai putut susține conferința de presa și a fost dus imediat la spital, unde i-au fost puse perfuzii. Acum,…

„Veronica”, primul spital social din Romania destinat sarmanilor. „Am ales numele unei mame care nu s-a putut trata la timp”

05:20, 14.02.2024 - Parintele Dan Damaschin, cunoscut ca ajuta mii de copii si mame in suferinta, a construit, din donatii, un spital cu zeci de specializari, cu aparatura performanta si chiar farmacie. Medicii de aici vor fi platiti din donatii sau vor face voluntariat, iar oamenii in nevoie se vor putea trata gratis.

Chinurile din care a trecut femeia din Slobozia, pe care medicii au trimis-o acasa din spital cu tratament pentru raceala, deși facuse infarct. Soțul ei: ”Zicea nu mai...”

09:50, 09.02.2024 - Un caz revoltator din Slobozia a starnit multe reacții controversate. O femeie care a facut infarct a fost externata de medici, dupa ce i s-a spus ca trebuie sa ia un tratament pentru raceala. Femeia a trecut prin chinuri groaznice, iar soțul ei a facut declarații ingrozitoare!


Ce parere ai despre aceasta stire?