Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O profesoară a întreţinut relaţii intime cu un elev de 16 ani. Incredibil unde aveau loc partidele de amor FOTO

Publicat:

risca sa faca 22 de ani de inchisoare, dupa ce a intreținut relații intime cu un elev minor intr-una din salile din spatele scenei amfiteatrului unde se țineau spectacolele pregatite de liceeni, scrie stirileprotv.ro.

Relația dintre cei doi a inceput dupa doar doua saptamani dupa ce femeia s-a angajat, in luna august a anului 2018.

Inițial, profesoara și elevul schimbau doar mesaje, iar in cele din urma au ajuns sa se sarute, iar mai tarziu au ajuns la contact intim – fapt ce i-a adus și condamnarea femeii.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Caz incredibil! Profesoara din Brașov, șantajata de un elev de clasa a 7-a!

11:30, 10.04.2024 - Un caz greu de imaginat a ajuns in atenția polițiștilor brașoveni, care fac cercetari pentru a lamuri exact ce s-a intamplat. Și asta dupa ce un elev de clasa a 7-a ar fi incercat sa-și șantajeze profesoara cu fotografii presupus a fi compromițatoare, in care ar aparea fata acesteia. E vorba despre…

Dana Budeanu, dezvaluiri intime din relatia dintre Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghița. „Vecinii spun tot ce faceti!”

09:50, 01.03.2024 - Dana Budeanu a facut dezvaluiri intime din relatia dintre Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghița in direct, la televizor. Creatoarea de moda i-a oferit actriței un avertisment, explicandu-i ca vecinii sai trimit mesaje text și poze ce ii privesc. „Spun tot ce faceti!” Ce crede Dana Budeanu despre relația…


Ce parere ai despre aceasta stire?