Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nuntă mare în lumea mondenă. O actriţă de renume s-a logodit cu iubitul ei, după o relaţie de trei ani

Publicat:

Se anunta nunta mare in lumea mondena. O super actrita este decisa sa se puna la casa ei. , pentru ca despre ea este vorba, si iubitul ei vor sa faca pasul cel mare. si s-au logodit, potrivit People, iar evenimentul urmeaza sa aiba loc in curand.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emil Rengle s-a logodit. Cine este iubitul lui spaniol

09:50, 09.04.2024 - Emil Rengle s-a logodit. Cine este iubitul lui spaniol Emil Rengle și Alejandro Fernandez traiesc o frumoasa poveste de dragoste deja de mai mult timp. Cei doi se ințeleg de minune și sunt pregatiți sa iși oficializeze relația. Celebrul dansator roman a anunțat in urma cu cateva zile, pe Instagram,…

Deea Maxer și iubitul ei, Robert Drilea, au aniversat un an de relație. Cum au sarbatorit cei doi / FOTO

13:45, 06.04.2024 - Deea Maxer și-a gasit liniștea dupa divorțul de Dinu Maxer alaturi de noul ei iubit, Robert Drilea. Cei doi se ințeleg de minune și au in plan sa faca și marele pas, iar ieri au avut motiv de sarbatoare, caci au aniversat un an de relație.

Emil Rengle și iubitul sau, Alejandro, s-au logodit. Cum au dat vestea fanilor: ”Impreuna vom crea...” / VIDEO

22:00, 04.04.2024 - Veste mare in showbizul romanesc! Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez s-au logodit. Cei doi se iubesc de cateva luni și sunt cei mai fericiți, motiv pentru care au decis sa-și petreaca intreaga viața unul alaturi de celalalt. Cum au anunțat marele eveniment din viața lor pe rețelele de socializare.

Considerata una dintre cele mai senzuale femei din lume, s-a retras din lumea mondena. Nu o recunosti, s-a apucat de scris carți de bucate

19:41, 30.03.2024 - Era considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar acum este de nerecunoscut. Tiffani Thiessen facea furori la inceputul anilor 1990, in seriale de succes, precum „Salvați de clopoțel” și Beverly Hills 90210. La vremea respectiva, actrița americana intorcea toate capetele atunci cand ieșea…

Veste șoc in lumea sportului! Iubitul jucatoarei Aryna Sabalenka a murit la Miami! Barbatul a fost ucis / FOTO

10:00, 19.03.2024 - Veste șoc in lumea sportului! Konstantin Koltsov, iubitul jucatoarei de tenis Aryna Sabalenka, a incetat din viața la doar 42 de ani. Fostul jucator de hochei de la Pittsburgh Penguins a murit la Miami, in timp ce se afla alaturi de tenismena internaționala la Miami Open! Barbatul a fost ucis.

Cadou de desparțire. Ce a primit o tanara in dar dupa ce s-a desparțit de iubitul ei dupa 7 ani de relație

16:21, 29.01.2024 - Dupa o relație de șapte ani, o tanara s-a decis sa se desparta de iubitul ei, iar ce a urmat a uimit-o complet. Ce i-a oferit barbatul drept cadou de desparțire a lasat-o pe Rachel fara cuvinte. Iata ideea la care s-a gandit barbatul.


Ce parere ai despre aceasta stire?