Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miriuta clarifica situatia lui Bud. ”Nimeni nu poate spune ca nu a primit sanse”

Publicat:

Miriuța clarifica situația lui Bud. ”Nimeni nu poate spune ca nu a primit șanse”  Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuța, a clarificat situația golgheterului , care a avut puține apariții pentru ”feroviari” in primele cinci etape din play-off.

Atacantul de 31 ani nu a mai reușit sa înscrie pentru ardeleni din 20 decembrie 2016, în victoria cu CSM Poli Iași din optimile Cupei României, scor 2-0. Ultimul gol din campionat a fost marcat pe 17 decembrie, când CFR a cedat cu 1-2 pe terenul lui FC Voluntari.

În primele 5 etape din play-off,…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tony Da Silva, gest disperat pentru a salva Poli Iași de la retrogradare: „Jur pe copilul meu. Am dormit o ora dupa ultimul meci”

14:40, 30.04.2024 - Tony Da Silva (43 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a transmis un mesaj disperat pentru jucatorii sai, inainte de ultimele doua meciuri din acest sezon. Ieșenii sunt ultimii in Superliga, cu 21 de puncte, la egalitate cu Dinamo, și nu mai depind de ei pentru salvarea de la retrogradare. Fostul jucator…

UTA – FCU 3-2 | Mircea Rednic: „Ma bucur ca am reușit sa-i blocam“

17:46, 02.03.2024 - Antrenorul formației UTA Arad, Mircea Rednic, considera ca meciul cu FCU a fost dificil, cu emoții, dar ca victoria a fost meritata. Acesta s-a aratat incantat de faptul ca baieții sai au avut reacție dupa „dușul rece“ din meciul cu Rapid. VEZI VIDEO! Superliga, etapa 29 Vineri, 1 martie: Poli Iași…


Ce parere ai despre aceasta stire?