Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miliardar excentric cu sotie top model. Cum a aparut Elisabetta Gregoraci, partenera lui Flavio Briatore, la plaja

Publicat:

Desi este trecut de prima tinerete, fostul magnat din Formula 1 este casatorit cu un model de 36 de ani care, desi a nascut un baietel, arata impecabil si isi permite sa poarte costume de baie minuscule. Drept dovada sta cea mai recenta aparitie a ei la plaja.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce a divorțat CRBL de prima soție, Andreea. A anunțat separarea și de cea de-a doua partenera, Elena

12:45, 04.04.2024 - Nu foarte multe persoane știu, insa CRBL a mai fost casatorit. Artistul a avut o relație de șapte ani cu Andreea, insa cei doi au decis sa se desparta in anul 2004. Acum, cantarețul a anunțat separarea și de cea de-a doua partenera de viața, Elena. Iata de ce a divorțat fostul concurent de la Power…

Fenomen ciudat pe plaja din Mamaia! Ce a aparut la malul marii. Cum explica specialiștii / FOTO

13:50, 11.03.2024 - Un fenomen ciudat a avut loc pe plaja din Mamaia! Specialiștii au explicat exact despre ce este vorba și au transmis ca nu ar trebui sa existe motive de ingrjorare. Iata ce a aparut la malul marii!

Model cu noua formula de calcul a pensiei. Anunțul oficial: „Cea mai avantajoasa...”

23:10, 10.03.2024 - Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, a dezvaluit un model cu noua formula de calcul. Anunțul facut in urma cu puțin timp! Toți pensionarii din Romania trebuie sa știe. Iata despre ce este vorba.

Nu este doar o soție iubitoare, ci și o mama atenta! Partenera lui Nadir se descurca de minune in orice situație. Imagini rare cu Georgiana și copilul celor doi / PAPARAZZI

23:45, 25.02.2024 - Nadir are cu ce sa se mandreasca. Artistul are o soție iubitoare, care este și o mama atenta. Cantarețul și Georgiana traiesc o frumoasa poveste de dragoste de ani buni și au impreuna doi copii, pe Eve și Azar.

Acces Direct. Fosta soție a profesorului disparut și fiul cel mare raman sub control judiciar pentru inca doua luni. Ce probe noi ar fi aparut impotriva lor / VIDEO

20:00, 16.02.2024 - Ieri, Anișoara și fiul cel mare al profesorului disparut au aflat ca vor mai ramane sub control judiciar, masura prelungita pentru inca doua luni. Bogdan susține, in continuare, nu are vreo vina nici el, nici mama lui, care este acuzata inclusiv de familia barbatului ca l-ar fi ucis.

Acces Direct. Actuala soție a lui Nelu intervine in conflictul dintre el și fosta partenera. Lenuța o acuza ca s-a bagat in casnicia lor: „N-am nevoie de casa ei” / VIDEO

19:05, 12.02.2024 - Nelu a divorțat de fosta soție in urma cu 20 de ani, iar in prezent este casatorit cu Lenuța, alaturi de care are doi copii in varsta de 11 și 12 ani. Acum, barbatul vrea sa faca partajul, ca mai apoi sa poata sa vanda apartamentul din Ferentari.


Ce parere ai despre aceasta stire?