Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MESAJE de Sfântul Ilie. Iată ce urări le poţi trimite celor dragi

Publicat:

MESAJE de este marele facator de minuni si aducator de ploi in vreme de seceta. Timp de cateva zile in apropierea acestei Sarbatori se spune ca umbla cu carul sau prin cer si de aceea ploua cu tunete si fulgere.

In acesta zi de Sarbatoare a se celebreaza toti cei ce poarta numele de Ilie si derivate ale numelui Ilie, cum ar fi: Lie, Ilies, Iliuta, Eliade, Eliana.

MESAJE si URARI de

1. Sa-ți dea Domnul sanatate, judecata ințeleapta, viața lunga pamanteasca, Ce dorești sa se-implineasca!

2. Fie ca aceasta…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un angajat ISU, aflat la cumparaturi in Neamț, a salvat viața unui client. "Nu credem ca a fost noroc, ci doar destinul unui salvator"

15:56, 24.04.2024 - Un angajat ISU, aflat la cumparaturi intr-un magazin din Neamț, s-a transformat din client in salvator pentru un batran care suferise un stop cardio-respirator. Barbatul de 83 de ani, prabușit printre rafturi, a fost resuscitat de Dorin, chiar sub ochii vanzatoarei. "Nu credem ca a fost noroc, ci doar…

Idei de mesaje și urari speciale pentru Sfantul Gheorghe. Ganduri bune in aceasta zi de sarbatoare

09:25, 23.04.2024 - Mesaje si urari de Sfantul Gheorghe. Crestinii il sarbatoresc pe 23 aprilie pe Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta. Peste 900.000 de romani, care poarta numele de Gheorghe, Gheorghita, Georgiana, George sau Georgeta si alte nume derivate isi serbeaza ziua numelui astazi. Cu aceasta…

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doua zodii care au lipici la bani și noroc in dragoste in luna aprilie. Iși vor schimba viața radical in perioada urmatoare

08:30, 25.03.2024 - Perioada urmatoare vine cu schimbari importante pe plan financiar și in dragoste pentru doua zodii. Vor avea caștiguri importante, iar nativii singuri, care iși doreau sa inceapa noi povești de iubire, au șansa de a se indragosti din nou.

Ion Țiriac și-a donat toata averea! „Am dat-o cu placere! Ce fac eu astazi e ca am avut mai mult noroc in viața”

16:01, 17.03.2024 - Ion Țiriac (84 de ani) e unul dintre cei mai bogați romani, dar și unul dintre miliardarii planetei. Omul de afaceri are o avere de peste 1,75 miliarde de euro, dar pe care susține ca a donat-o in totalitate Fundației sale. Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi urmarita pe site-ul www.GSP. ...

Lumea muzicii de petrecere, in doliu! S-a stins din viața unul dintre cei mai iubiți lautari. Avea 80 ani / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Doliu in lumea muzicii de petrecere! Unul dintre cei mai iubiți lautari s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Este vorba despre Andrei Mihalache sau nea Andrei, așa cum ii spuneau apropiații.

Doua zodii care iși schimba viața radical in aceasta primavara. Au noroc la bani, in dragoste și cariera

08:25, 21.02.2024 - Primavara vine cu vești bune pentru doua zodii, care pot sa iși schimbe viața radical. Relațiile cu cei dragi se imbunatațesc, iar in cazul nativilor singuri este perioada ideala in care se pot indragosti. Apar, de altfel, și oportunitați pe plan profesional de care ar trebui sa profite.

Doua zodii feminine care au noroc in dragoste și la bani in luna martie. Nativele vor incepe noi povești de iubire și se vor imbogați

20:11, 15.02.2024 - Se spune ca in viața nu poți sa ai și dragoste, și bani, dar se pare ca lucrurile nu stau deloc așa in cazul a doua zodii feminine, care au succes pe ambele planuri in perioada urmatoare. Nativele vor trece, de asemenea, și printr-o schimbare majore și pot sa iși imbunatațeasca viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?